Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin Proje Ortakları Geldi

Kahramanmaraş - Onikişubat - Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlemiş olduğu Erasmus + Gençlik projesi kapsamında hazırlamış olduğu projenin misafirleri İlimiz Kahramanmaraş’a gelerek okulda...

Kahramanmaraş - Onikişubat - Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlemiş olduğu Erasmus + Gençlik projesi kapsamında hazırlamış olduğu projenin misafirleri İlimiz Kahramanmaraş’a gelerek okulda ilk çalışmalarına başladılar.

Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda tanışma sonrasında ev sahibi okulumuz hazırladığı sunu eşliğinde tanıtımını yaptı, daha sonra misafir ekipler kendi sunularını gerçekleştiler. Topluca atölyeler gezildi ve proje çalışmasına böylece başlanmış olundu.

Gürcistan, Hırvatistan ve İtalya’dan gelen 17 genç 1-14 Aralık tarihleri arasında “ Desinn your Style” adlı projede giyim kültürü ve ortak beceri oluşturma çalışmaları yapılacak. Proje çalışma sonucunda elde edilen sonuçlar raporlar halinde Ulusal ajansa sunulacak.

 

 

Genel Haberleri