Özel İlkbahar Anaokulunun kutlu doğum haftası gösterisi ayakta alkışlandı

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Özel İlkbahar Anaokulu öğrencileri tarafından Kahramankent Lisesi konferans salonunda 13 Nisan pazar akşamı yapılan gösteriler izleyicilerden tam not aldı.Yıl boyu öğrenci ve velilere yönelik birçok...

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Özel İlkbahar Anaokulu öğrencileri tarafından Kahramankent Lisesi konferans salonunda 13 Nisan pazar akşamı yapılan gösteriler izleyicilerden tam not aldı.

Yıl boyu öğrenci ve velilere yönelik birçok etkinlik düzenleye Özel İlkbahar Anaokulu bu etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Kurum müdürü Abdullah Kan’ın açılış konuşmasıyla başlayan gösteriler karçiçeği, kelebek, güleneyiz, güneş ve papatya sınıflarının gösterileriyle devam etti. Gösteride minik yavrularımızın öğrendikleri sure ve duaların yansıra dans, semazen, bilmece, hadis, namaz ve tavaftan oluşan etkinlikler düzenlendi. Profesyonel oyunculara parmak ısırtacak gösteri karşısında öğrenci velileri büyük bir heyecan yaşadılar ve onları ayakta alkışlandılar.

Etkinliklerin Bundan sonra da devam edeceğine dikkat çeken Adem Sağdıç herkesi yine bu başarılı afacan çocuklar tarafından yapılacak yıl sonu etkinliklerine davet etti.

Program sona erdiğinde yavrularıyla gurur yaşayan veliler mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Genel Haberleri