MTSK Sınav Sorumlusu Kursu’nda Sona Yaklaşıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerinin Kahramanmaraş’ta açtığı, ‘Motorlu Taşıt Sürücüleri Sınav Sorumlusu Kursu’nda sona gelindi.Motorlu Taşıt Sürücüleri Sınav Sorumlusu Kursu için daha önce müracaat eden 612 kişi...

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerinin Kahramanmaraş’ta açtığı, ‘Motorlu Taşıt Sürücüleri Sınav Sorumlusu Kursu’nda sona gelindi.

Motorlu Taşıt Sürücüleri Sınav Sorumlusu Kursu için daha önce müracaat eden 612 kişi için kura çekilmiş ve gruplar oluşturulmuştu. Son gruplar ise 14 Nisan 2014 Pazartesi günü Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Müdürlüğü, Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi ve Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü salonlarında devam ediyor.

Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Müdürlüğü salonunda Eğitim Denetmeni  Fikri Çevik  ilk gün; “A1”, “A2” veya “H Motosiklet”  sertifika Sınıfları İçin değerlendirme formu, sürücü adayın bilgileri, sürüş öncesi hazırlıkları, motoru çalıştırma ve hareket, konikler arasında geçme ve sekiz çizme, dende sağlama fren yapma ve durma, değerlendirme, (“B”, “C”, “D”, “E”, “F” veya “H (Otomobil)”  Sertifika Sınıfları İçin değerlendirme formu, EK-4 formu, sürücü adaylarının başarısız olma durumları, Değerlendirme, MTSK  yeni yönergesi, Ölçme vb konularda eğitim verdi. Kursiyerlerin sorularını cevaplandırdı.

Genel Haberleri