Akkoyun’dan Madenci Camiasına Selam Var

Türkiye Maden İş Sendikası Elbistan-Afşin Şubesi Başkanı Adil Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret ederek, “Hayırlı Olsun” dileklerini ilettiler. Sendikal çalışmalar...

Türkiye Maden İş Sendikası Elbistan-Afşin Şubesi Başkanı Adil Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret ederek, “Hayırlı Olsun” dileklerini ilettiler. Sendikal çalışmalar ve AEL hakkında bilgiler sunan Bölükbaşı’na Kaymakam Akkoyun ise başarıların devamı temennisinde bulundu.

Maden İş EL-AF Şubesi Başkanı Adil Bölükbaşı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Tuncay Akkoyun’u ziyaret ederek, “Hoş Geldiniz ve Hayırlı Olsun” temennisinde bulundular. Başkan Bölükbaşı ziyaretinde, Maden İş EL-AF Şubesinin sendikal çalışmaları, işlevleri ve dünyanın en büyük açık kömür rezervi bulunan AEL’den bilgiler aktardı.

Samimi ve sıcak sohbetler ve bilgi alışverişinin ardından Başkan Bölükbaşı ve beraberindeki heyete teşekkür eden Kaymakam Akkoyun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Madenciliğin meşakkatine, zorluğuna ve önemine değinen Akkoyun, “Elbistan’da sivil toplum kuruluşlarının aktif ve başarılı olduğunu görmek memnuniyet verici. Sivil toplum örgütleri demokrasinin olmazsa olmalarındandır. Maden İş Sendikasına başarılar diliyorum” dedi ve Başkan Bölükbaşı aracılığıyla tüm maden işçilerine sağlıklı ve mutlu çalışmalar diledi, iyi niyet temennilerinin iletilmesi rica etti.

Elbistan ve bölgesel ziyaretlerin devam ettiği bu görüşme sonrasında Kaymakam Akkoyun, misafirlerini kapıya kadar uğurlayarak, nezaket ve inceliğini bir kez daha gösterdi.

Genel Haberleri