Ziraat Bankası’ndan Promosyon Zammı! 70 Bin TL Promosyon Ödenecek!

Ziraat Bankası, emeklilere ve kamu çalışanlarına yüksek promosyon ödemesi yaparak diğer bankalar arasında öne çıkıyor. Bu kapsamda yapılan anlaşmayla 70 bin TL promosyon ödenecek. İşte detaylar…

Milyonlarca emekli, bir yandan yeni yılda maaşlarına ne kadar zam geleceğini merak ederken, bir yandan da hangi bankanın yüksek promosyon ödemesi yaptığını merak ediyor. Ziraat Bankası da hem emeklilere hem de kamu çalışanlarına yüksek promosyon veriyor.

Bu kapsamda, İzmir Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile anlaşma sağlayan Ziraat Bankası, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan personele 70 bin TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise birçok bankayla promosyon anlaşması konusunda masaya otururken, en yüksek promosyon teklifi veren Ziraat Bankası ile anlaşma sağladı. 70 bin TL promosyon alacağı için oldukça sevinen Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ise söz konusu ödeme sayesinde ekonomik bakımdan rahat bir nefes alacak.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU

Öte yandan, Ziraat Bankası emeklilere de 12 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Buna göre, hangi emeklinin ne kadar promosyon alacağı belli oldu. İşte güncel promosyon ödeme tutarları…

10 bin liraya (10 bin lira hariç) kadar olanlara 5 bin lira,

10 bin lira - 15 bin lira (15 bin lira hariç) arasında olanlara 8 bin lira,

15 bin lira - 20 bin lira (20 bin lira hariç) arasında olanlara 10 bin lira,

20 bin lira ve daha fazla olanlara 12 bin lira promosyon ödemesi yapılacak.

Ekonomi Haberleri