Ziraat Bankası’ndan Ekim Ayında Toplam 8 Bin 500 TL Para İadesi!

Ziraat Bankası, ekim ayı kapsamında düzenlediği bir kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine toplam 8 bin 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, başvuru şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, art arda kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, birçok sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, bu kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine indirim, artı taksit ve hediye TL gibi hediyeler sağlıyor.

Ziraat Bankası, ekim ayı girilmesine rağmen tatil sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenleyerek kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 8 bin 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica'dan bir kerede gerçekleştirilecek 25 bin lira - 49 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli işleme 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira - 99 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli işleme 5 bin 500 lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli işleme 8 bin 500 lira Bankkart Lira hediye edilecek.

ZİRAAT BANKASI 8 BİN 500 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya, 31 Ekim’e kadar geçerli olacak. Kazanılan Bankkart Liralar 7 Kasım’da hesaplara aktarılacak, 9 Aralık’a kadar kullanılabilecek ve kullanılmayan Bankkart Liralar 10 Aralık’ta geri alınacak.

Taksit sayısı toplamı söz konusu sektör için kanuni düzenlemelerle belirlenen azami taksit sayısını geçemeyecek.

Bireysel ve ticari kartlar için uygulanan yurt içi azami taksit sayısı kanuni düzenlemelere göre farklılık gösterebilecek ve yurt dışına ilişkin alışverişlerde taksitlendirme gerçekleşmeyecek.

Ek kartlarla gerçekleşen işlemler asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına eklenecek. Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilecek.

Kampanyadan faydalanılan harcamanın kampanyanın ardından iptal/iade edilmesi halinde verilen Bankkart Liralar geri alınacak.

DETAYLARİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri