Ziraat Bankası’ndan 3 Bin TL Para İadesi Bugün Başladı!

Eylül ayında düzenlediği kampanyalarla çok ses getiren Ziraat Bankası, ekim ayında da birçok alanda kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Buna göre, düzenlenen iki kampanyayla daha müşterilere 3 bin TL para iadesi yapılacak. İşte detaylar…

Düzenlediği kampanyalarla öğrencilerden emeklilere, ev kadınlarından işçilere kadar hemen her kesimden müşterilerine para iadesi, indirim, artı taksit ve hediye TL gibi fırsatlar sunan Ziraat Bankası, 3 bin TL para iadesi yapacağı iki yeni kampanyasını duyurdu.

Birçok alanda kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, sonbaharın gelmesine rağmen tatil sektörüne yönelik kampanyalarına devam ederken, düzenlenen iki kampanyanın da tatil sektörüne yönelik kampanyalar olduğunu ifade etti.

Ziraat Bankası, bu iki kampanyaya katılan müşterilerin şartları sağlaması halinde 3 bin TL kazanacağını açıklarken, kampanyalara ilişkin tüm merak edilen detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

ZİRAAT BANKASI 3 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Buna göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile obilet mobil uygulamasından bir kerede gerçekleştirilecek 1.500 lira-7 bin 499 lira arası otel rezervasyonlarında 300 lira, 7 bin 500 lira ve üzeri otel rezervasyonlarında 1.500 lira indirim olanağı sağlanacak.

Bunun yanı sıra, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Pazarama Tatil'de gerçekleştirilecek 20 bin lira ve üzeri otel rezervasyonlarında 1.500 lira indirim uygulanacak.

Öte yandan Ziraat Bankası, obilet kampanyanın 31 Ekim tarihinde ve Pazarama Tatil kampanyasının da 6 Kasım’da sona ereceğini ve bu tarihten sonra yapılacak harcamaların kampanyaya dahil olmayacağını duyurdu.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri