Ziraat Bankası’ndan 1.000 TL Para İadesi!

Her ay olduğu gibi ağustos ayında da yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerine çeşitli ayrıcalıklar tanıyan Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanyasına başvuru yapan müşterilerin 1.000 TL para iadesi alacağını açıkladı. İşte ayrıntılar…

Tatilden sağlık hizmetlerine, spordan eğitime kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyerek müşterilerine indirim, para iadesi ve artı taksit gibi olanaklar sağlayan Ziraat Bankası, yeni kampanyasını duyurdu.

Ziraat Bankası, söz konusu kampanyasına katılım sağlayan müşterilerine bin lira para iadesi yapacağını paylaştı. Buna göre, kampanya boyunca Bankkart ile Bankkart anlaşmalı mobilya sektöründe yer alan üye işyerlerinde Bankkart POS'undan gerçekleşecek 7 bin 500 lira - 19 bin 999 lira arasındaki harcamaya 250 lira ve 20 bin lira ve üzeri harcamaya ise bin lira Bankkart Lira iade edilecek.

ZİRAAT BANKASI 1.000 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 31 Ağusyos’a kadar geçerli olacak ve kampanyaya Bankkart Mobil'den veya bankkart.com.tr'den katılım sağlanabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlamak gerekecek.

Ana faaliyeti mobilya sektörü olmayan e-ticaret, ana faaliyeti mobilya sektörü olmayan fiziki üye işyerlerinden yapılacak mobilya alışverişleri, e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler ve karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil olmayacak.

Kampanya Bireysel Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi müşteriler için geçerli olacak. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı bin lira ile sınırlı olacak.

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına ödül Bankkart Lira tutarı anında yansıtılacak. Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilecek.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında da kullanılabiecek. Harcama tutarı için Bankkart 'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak. Katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri