Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti BBVA, Halkbank ve 4 Bankada Daha 7.6 Şiddetinde Emekli Promosyonu Depremi!

Yıl sonuna az bir zaman kala milyonlarca emekli, aylıklarına gelecek zam oranını merak ederken, bir yandan da en yüksek promosyon ödemesini hangi bankanın yaptığını araştırıyor. İşte yüksek promosyon ödeyen bankalar…

Emekli aylığının 10 bin TL’den 12 bin 500 TL’ye çıkmasının ardından emekliler yeniden hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini araştırmaya başladı. Bu kapsamda, 15 bin liraya kadar ödenen promosyonlar, emeklilerin yüzünü güldürdü. İşte yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar…

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA, emekli aylığı 10 bin liraya kadar olan emeklilere 6 bin 250 lira, 10 bin-15 bin lira arasındakilere 10 bin lira, 15 bin-20 bin lira arasındakilere 12 bin 500 lira ve 20 bin lira üzerindeki aylıklar için 15 bin lira promosyon veriyor.

ZİRAAT BANKASI

Emekli aylığını Ziraat Bankası’ndan alan emeklilere 12 bin liraya kadar promosyon veriliyor. SGK emeklilerine yönelik bu promosyon, Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklilerini kapsıyor.

HALKBANK

Halkbank, aylığını üç sene süresince buradan almayı taahhüt eden SGK emeklilerine 12 bin liraya kadar promosyonu hesaplarına yatırıyor.

Bu kapsamda, 10 bin-14 bin 999 lira arası aylık alanlar 8 bin lira, 15 bin-19 bin 999 lira arası aylık alanlar 10 bin lira ve 20 bin lira üzeri aylık alanlar 12 bin lira promosyon veriyor.

ING BANK

ING Bank, aylığını buraya taşıyan emeklilere, 15 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapıyor. Bunun yanı sıra, otomatik fatura talimatı vererek toplamda 18 bin liraya kadar promosyon kazanma olanağı sağlanıyor. 20 bin lira üzeri aylık alan emekliler 15 bin lira promosyon alabiliyor.

FİBABANK

Fibabanka, emekli aylığını buradan almak isteyenlere 5 bin lira ile 12 bin lira bandında promosyon veriliyor. 20 bin lira ve üzeri aylık alan emeklilere 12 bin lira promosyon ödemesi gerçekleştiriliyor.

İŞ BANKASI

İş Bankası, emekli aylığını taşıyan emeklilere üç sene süresince buradan aylık almayı taahhüt etmeleri durumunda 12 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapıyor. Bu kapsamda, 20 bin lira üzeri aylık alan emekliler 12 bin lira promosyon alabiliyor.

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank, 15 bin liraya kadar promosyon ve kredi kartından yıllık 1.200 lira indirim fırsatı veriyor. 20 bin lira ve üzeri aylık alan emekliler için promosyon tutarı 15 bin lira oldu.

TÜRKİYE FİNANS

Türkiye Finans, aylığını üç sene süresince buradan almayı taahhüt edenlere 5 bin lira ile 12 bin lira arasında promosyon sunuyor. 20 bin lira ve üzeri aylık alan emekliler 12 bin lira promosyon ödemesi alabiliyor.

Ekonomi Haberleri