Ziraat Bankası Emekliye 1.500 TL Para İadesine Bugün Başladı!

Ziraat Bankası, eylül ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek emeklilere kampanya kapsamında 1.500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, başvuru şartları neler? İşte detaylar…

Her ay olduğu gibi eylül ayında da peş peşe kampanyalar düzenleyerek müşterilerine artı puan, hediye taksit ve indirim gibi imkânlar sunan Ziraat Bankası, geçen ay düzenlediği ve yoğun ilgili gördüğü emekli kampanyalarının ardından bu ay da emeklilere yönelik yeni kampanyalar düzenledi.

Ziraat Bankası, düzenlediği bu kampanyalardan biri kapsamında emekli müşterilerine 1.500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, kampanyanın 31 Eylül’e kadar devam edeceğini ve bu tarihten sonra yapılacak harcamaların kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceği öğrenildi.

Buna göre, söz konusu kampanyaya katılan ve emekli aylığını bankadan alan Bankkart müşterisi emekliler, kampanya sürecinde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile eczane, optik ve sağlık sektöründeki Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS'undan bir kerede gerçekleştirecekleri her 750 lira ve üzeri harcamalarda 75 lira, toplam 1.500 lira Bankkart Lira verilecek.

ZİRAAT BANKASI 1.500 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Aynı gün aynı işyerinden gerçekleşen harcamalardan yalnızca ilki kampanyaya dahil edilecek. Bankkart Liralar kampanya koşullarını sağlayanların kartlarına anında yüklenecek.

Bir müşterinin kampanya sürecinde en fazla 1.500 TL Bankkart Lira kazanabilecek. Bahsi geçen kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilecek ve kampanyaya katılan asıl kartlara bağlı ek kartlar ile gerçekleşen harcamalar da asıl kartın kampanya harcamalarına eklenecek

Bankkart Başak, Bankkart Business, Bankkart Ücretsiz ürünleriyle gerçekleşen harcamalar, karta para yükleme işlemleri, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil olmayacak.

Kampanya sürecinde emekli aylığını başka bir bankaya taşıyanların yüklenen Bankkart Liraları geri alınacak. Kampanya döneminde gerçekleşen harcamaların iadesi halinde kazanılan Bankkart Liralar geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri