Ziraat Bankası 2 Bin TL Para İadesi Başladı! 5 Gün İçinde Başvurmak Gerekiyor!

Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanyaya 5 gün içinde başvuran müşterilerinin 2 bin TL para iadesi kazanacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte merak edilenler…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerine para iadesi, indirim ve artı taksit gibi olanaklar sağlamaya devam ediyor. Banka, düzenlediği bir kampanya kapsamında 2 bin lira para iadesi yapacağını ve kampanyaya son katılım tarihinin de 31 Ağustos olduğunu duyurdu.

Ziraat Bankası, gıdadan akaryakıta, giyimden eğitime kadar birçok alanda yeni kampanyalar düzenlerken, son olarak teknoloji alanına yönelik de bir kampanya düzenledi. Buna göre, Bankkart ile Troy mağazalarından bir kerede gerçekleştirilecek Mac alışverişine 2 bin lira Bankkart Lira iadesi yapılacak.

ZİRAAT BANKASI 2 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya sadece TROY'un fiziki mağazalarında Bankkart POS'undan gerçekleştirilecek işlemde geçerli olacak. Troystore.com adresinden gerçekleştirilecek harcamalarkampanyaya dahil olmayacak.

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler kredi kartı veya banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilecek. Kampanya müşteri bazında düzenlenecek ve bir müşteri kampanyadan sadece bir kere ve maksimum 2 bin lira Bankkart Lira kazanabilecek.

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Eylül’de yüklenecek, 7 Ekim’e kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 8 Ekim’de geri alınacak. Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilecek. Ek kartlar ve sanal kartlar ile gerçekleşen alışverişler asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına eklenecek.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde de kullanılabilecek. Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği doğrultusundakullanılamayacak.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal / iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemleri kampanyaya dahil olmayacak. Kampanya sürecinde gerçekleşen harcamaların iade/iptali halinde verilen Bankkart Lira geri alınacak. Bankkart Kumbarada yeterli Bankkart Lira olmaması durumunda ise kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri