Yapı Kredi’den Emekli Promosyonlarına Ağustos Zammı! 18 Bin TL'ye Yükseldi!

Geçtiğimiz ay emekli maaşlarına zam gelmesinin ardından emekliler şimdi de en yüksek promosyon ödemesi yapan bankaları araştırıyor. Bu kapsamda, Yapı Kredi, 18 bin TL’ye kadar emekli promosyonu veriyor. İşte detaylar…

3 Temmuz tarihinde açıklanan 6 aylık enflasyon oranlarının ardından en düşük emekli maaşı 10 bin liradan 12 bin 473 liraya yükseldi. Ancak, kök maaş nedeniyle bazı emeklilerin bu zamdan yararlanamayacağı açıklanırken, hükümet de bu kapsamda yeni bir adım atarak en düşük emekli maaşına yeni bir zam daha yaptı ve maaşlar 12 bin 473 liradan tüm emekliler için 12 bin 500 liraya yükseldi.

Emekli maaşına gelen zamların ardından emekliler, bir nebze de olsa rahatlarken, şimdi de en yüksek promosyon ödemesini hangi bankanın yaptığını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, Yapı Kredi’nin emeklilere 18 bin liraya kadar promosyon ödemesi yaptığı öğrenildi.

15 BİN TL PROMOSYON VE EK DESTEKLER SAĞLANACAK

Yapı Kredi, emekli aylığına göre 6 bin 250 lira ile 15 bin lira arasında değişen promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon ödemesi kapsamında, çeşitli avantajlar da sunan Yapı Kredi, iki yeni fatura ödeme talimatı veren emeklilere 1.500 lira ek ödül imkânı sağlıyor. Asıl bireysel kredi kartıyla bin lira alışverişe bin lira ek ödül olanağı tanınıyor. Bunun yanı sıra, Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanan emeklilere de 500 lira ek ödül hakkı tanınıyor.

Söz konusu kampanyaya katılım sağlayan emeklilere, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve bir ay devam edecek şekilde 0 faizle 5 bin TL’ye kadar esnek hesap limiti tanınıyor.

Düşük emekli maaşıyla geçinmekte zorlananlar için bankanın sunduğu bu kampanya, önemli bir destek olarak öne çıkıyor. Ayrıca ek ödüllerle beraber emekliler, promosyon tutarını daha da artırabiliyor. Bu doğrultuda, emeklilere 18 bin liraya kadar promosyon desteği sağlanmış oluyor.

Ekonomi Haberleri