Yapı Kredi’den 1.000 TL Para İadesi! İadeler Hesaplara Yatıyor!

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Yapı Kredi, yeni düzenlediği bir kampanya kapsamında müşterilerine 1.000 TL para iadesi yapacağını duyurdu. Peki, kampanya şartları neler, kimlere para iadesi yapılacak? İşte ayrıntılar…

Mayıs, haziran ve temmuz aylarında olduğu gibi ağustos ayı kapsamında da yeni kampanyalarını arka arkaya duyuran Yapı Kredi, düzenlediği bir kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine bin lira para iadesi yapacak.

Yapı Kredi, eğitimden teknolojiye, gıdadan giyime kadar birçok sektöre yönelik kampanyalar düzenlerken, şimdi de futbola ilişkin yeni bir kampanya düzenleyerek Fenerbahçe taraftarlarının yüzünü güldürdü.

Buna göre, Fenerbahçe Worldcard ile Fenerium mağazalarında yüzde 10 indirime ek yüzde 10, tek seferde 500 lira, toplamda bin liraya varan indirim imkânı sağlanacak. Bu sayede, söz konusu kampanyaya katılım sağlayan müşteriler, bin liraya kadar para iadesi kazanmış olacak.

YAPI KREDİ FENERİUM KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 31 Ağuatos’a kadar geçerli olacak. Kampanya doğrultusunda bir müşteri işlem başına maksimum 500 lira, kampanya süresi boyunca toplamda bin lira indirim kazanabilecek.

Aynı gün aynı üye iş yerinden yapılan ilk harcama kampanyaya dahil olacak. Kampanyadan Fenerbahçe Worldcard sahipleri faydalanabilecek. Kampanya çerçevesinde Fenerbahçe Worldcard ile kazanılan yüzde 10 indirim tutarı gün sonunda artı bakiye olarak kartlara yansıtılacak.

Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler ve Chippin üzerinden yapılan harcamalar ve mail order işlemleri dâhil olmayacak kampanyaya dahil değildir.

Kampanya aşağıda listelenen seçili mağazalarda geçerli olacak:

Adana Optımum

Afıum

Ankara Acıty Outlet

Ankara Ankamall

Ankara Antares

Ankara Kentpark

Antalya Migros

Antalya Terracıty

Forum Aydın

Bolu Hıghway

Bursa Anatolıum

Bursa Marka

Forum Denizli

Edirne Erasta

Gaziantep Sankopark

İskenderun Prıme Mall

Akasya

Akbatı

Akmerkez

Ataşehir Arena

Cevahir

Fenerıum Alt

İçerenköy Outlet

Forum İstanbul

İstanbul Optımum Outlet

Vıaport

Mall Of İstanbul

Maltepe Park

Maraton

Marmara Park

Olıvıum Outlet

Sabiha Gökçen

Şirinevler Outlet

Meydan Ümraniye

İstanbul Havalimanı Fenerıum

İzmir Mavibahçe

İzmir Optımum

Kahramanmaraş Pıazza

Forum Kayseri

Kocaeli 41 Burda

Konya Kent Plaza

Forum Mersin

Bodrum Avenue

Fethiye Erasta

Sakarya Agora

Samsun Pıazza

Çorlu Orıon

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri