Yapı Kredi’de 5 Bin TL Para İadesi Başladı!

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Yapı Kredi, 5 bin TL para iadesi yapacağı yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre, kampanyaya katılan müşteriler, 19 Eylül’e kadar 5 bin TL’ye kadar para iadesi alacak. İşte kampanya şartları…

Eğitimden tatile, teknolojiden akaryakıta kadar birçok alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerine çeşitli fırsatlar sunan Yapı Kredi, bu kampanyalar aracılığıyla müşterilerine para iadesi yaparken, indirim ve artı taksit gibi imkânlar da sunuyor.

Yapı Kredi, yeni düzenlediği kampanyayla müşterilerine 5 bin TL para iadesi yapacağını açıkladı. Buna göre, World’e özel Mudo, Mudo Concept ve www.mudo.com.tr resmi internet sitesinden bir kerede gerçekleştirilecek 2 bin lira ve üzeri harcamada 200 lira, 50 bin lira ve üzeri harcamada ise 5 bin lira Worldpuan yapılacak.

YAPI KREDİ 5 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Puan kampanyasına sadece bireysel kredi kartı ve debit kartla gerçekleşen harcamalar geçerli olacak ve bir müşteri kampanyadan maksimum bir defa 5 bin lira Worldpuan kazanabilecek.

Peşin ve taksitli alışverişlerinden kampanyaya uygun olarak ilk gerçekleşen harcamadan Worldpuan kazanacak. Kampanya doğrultusunda ek kartlar ile gerçekleşecek alışverişlerden de puan kazanılacak ve puan yüklemesi asıl karta yapılacak.

Kampanya sürecinde ürün iadesi ve benzeri sebepler yüzünden kampanya koşullarının yerine getirilmediği hallerde puan kazanımı olmayacak. Kazanılan puanlar e-ticaret harcamalarda kullanılamayacak. Kampanyaya katılmak için telefona World Mobil uygulamasının indirilmesi gerekecek. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılım sağlamak için “Kampanyalar” alanındaki ilgili kampanyanın "Katıl" butonuna tıklanması yeterli olacak.

Kampanya doğrultusunda kazanılan puanlar 27 Eylül’e kadar yüklenecek. Puanlar, 27 Ekim’e kadar kullanılabilecek ve kullanılmayan puanlar 28 Ekim’de geri alınacak. Business kartlar, eko kartlar ve Worldpuan kullanılarak gerçekleşen harcamalar kampanyaya dahil olmayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri