Yapı Kredi Promosyona Zam Yaptı! 40 Bin TL Promosyon Verilecek!

Birçok banka yüksek promosyon ödemesi konusunda birbiriyle yarışırken Yapı Kredi’den ise rekor promosyon müjdesi geldi. Buna göre, Yapı Kredi 40 bin TL promosyon ödemesi yapacak. İşte detaylar…

Kamu bankaları ve özel bankalar hem bünyesine daha fazla müşteri katmak ve hem de mevcut müşterilerin yüzünü güldürmek için yüksek promosyon ödemesi yapıyor. Bu kapsamda, birbiriyle yarışan bankalar, emeklilere 18 bin TL’ye kadar ve kamu çalışanlarına ise 40 bin TL’ye kadar promosyon veriyor.

Yüksek promosyon ödemesi konusunda bir müjde de Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, Eskişehir ili Mihalıççık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan çalışanlara 40 bin TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

Mihalıççık İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Demirtaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Müdürlüğümüz ile Yapı Kredi Bankası arasında yapılan banka promosyon protokolü gereği personelimiz için 40 bin TL maaş banka promosyonu anlaşması yapılmıştır. Personelimize hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Öte yandan, Yapı Kredi’nin emeklilere yönelik promosyon ödemesi de merak konusu oldu. Bu kapsamda, Yapı Kredi, en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalardan biri olarak göze çarpıyor. Aylığını Yapı Kredi'ye taşıyan emekli vatandaşlar, 18 bin liraya kadar promosyon imkânından yararlanabiliyor.

Bunun yanı sıra, Yapı Kredi’nin sunduğu faiz oranları ve EFT/havale ücretlendirme politikaları da emekliler için oldukça cazip duruma geliyor. Bankanın verdiği en yüksek faiz oranı yüzde 46’yı bulurken, bazı işlemler için ücretli ve ücretsiz seçenekler de bulunuyor. Bu gelişme de emeklilere esnek bir bankacılık tecrübesi sağlıyor.

Ekonomi Haberleri