Yapı Kredi Bu Gece 23.59’a Kadar Başvuranlara 1.000 TL Para İadesi Yapacak!

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Yapı Kredi, bugün sona erecek kampanyası kapsamında müşterilerine 1.000 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Temmuz ayı kapsamında düzenlediği kampanyaların sonuna gelen Yapı Kredi, bir yandan ağustos ayında geçerli olacak yeni kampanyalar hazırlamaya devam ederken, bir yandan da bugün sona erecek kampanyaları için son kez duyuru yapmaya devam ediyor.

Yapı Kredi, bu kapsamda düzenlediği ve bugün sona erecek kampanyasına katılım sağlayacak müşterilerinin 1.000 TL para iadesi alacağını duyurdu. Buna göre, Yenilio’dan gerçekleşecek 15 bin TL ve üzeri harcamalara 1.000 TL para iadesi yapılacak ve aynı zamanda, 12 taksit imkânı da sağlanacak.

YAPI KREDİ YENİLİO KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya, World Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanabilecek. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için "Hemen Katıl" butonuna tıklanması gerekecek. Müşterilerin World Mobil uygulamasından katılması için açık statülü minimum bir tane kartı olması yeterli olacak.

Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcardlar, peşin (tek çekim) ve taksitli harcamalar, Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcardlar söz konusu kampanya kapsamında yer alacak.

Fakat, kampanyaya; Albaraka, Anadolubank, Vakıfbank Worldcardlar, Worldpuan ile yapılan alışverişler, iptal, iade ve ticari kartlar, nakit çekim, mail order işlemleri, ticari kartlar ile yapılan işlemler, iade ve puan kullanımı işlemleri, Eko kartlar ve ön ödemeli kartlar ile gerçekleşen harcamalar dahil olmayacak.

Her müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilecek. Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerli olacak. Ek kartlar ile yapılacak harcamalardan kampanyaya dahil olacak ve puan yüklemeleri asıl karta yapılacak. Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 1.000 TL Worldpuan kazanabilir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri