Ucuz Fiyatlı Arsa Sahibi Olmak İsteyenlere Milli Emlak’tan Müjde!

Milli Emlak, Türkiye’nin birçok ilinde cazip fiyatlı arsa satışı yapıyor. Söz konusu arsalarda 5 yıllık emlak vergisi muafiyeti ve KDV'siz satışlar gibi önemli imkânlar sunuluyor. İşte detaylar…

Milli Emlak tarafından ülke çapındaki hazine arazileri için heyecan verici duyurular yapılırken, arsa alımlarında ise önemli teşvikler veriliyor. Bu kapsamda, yatırım yapmayı düşünen ve gelecekte kendi konutlarını yapmayı planlayan vatandaşlar için bu fırsatlar oldukça büyük önem arz ediyor. Özellikle büyük kentlerdeki yüksek fiyatlı evler ve piyasa dalgalanmaları, arsa yatırımını daha makul bir seçenek durumunu getiriyor.

Milli Emlak'ın sağladığı bu cazip fırsatlı imkânlar, arsa piyasasına hareket getirmeyi hedefliyor ve insanlara kendi konutlarını inşa etme veya yatırım amaçlı arsa sahibi olma konusunda büyük olanaklar tanıyor.

DETAYLAR BELLİ OLDU

Bu doğrultuda devlet, atıl durumdaki hazine arazilerini cazip fiyatlarla satışa çıkardı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca gerçekleştirilen ayrıntılı değerlendirmeler neticesinde, bu arsalar uygun fiyatlarla satışa sunuldu ve bu süreçte yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Ağustos ayında, Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinde yeni hazine arazisi satış şartları paylaşıldı. Arazi satın almak isteyen kişiler, ayrıNtılı bilgi için Milli Emlak'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilecek ve bu cazip fiyatlı imkânlardan yararlanabilecek.

Ekonomi Haberleri