TRT’den Şok Karar! Artık Ücretli Oldu!

Devlet kanalı TRT, Tabii platformunda yayınlayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi ve Süper Kupa maçları için abonelik sistemine geçiş yapacağını duyurdu. Buna göre, abonelerden aylık 100 lira ücret alınacak. İşte detaylar…

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi ve Süper Kupa maçlarının yayın haklarını 3 yıllığına satın alan Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT), yerli uluslararası dijital platformu Tabii’ye abonelik sistemi getiriyor. Bu kapsamda, bu maçları izlemek isteyen izleyiciler, TRT’nin dijital platformu Tabii’ye aylık 100 lira karşılığında abone olması gerekecek. Yeni abonelik düzenlemesiyle beraber Tabii, reklamsız bir izleme tecrübesi sağlamayı amaçlıyor.

TRT’nin yerli uluslararası dijital platformu Tabii’ye aboneolanlar, platformdaki tüm içerikleri ve maçları reklamsız bir şekilde takip edebilecek. Bunun yanı sıra, premium üyelik sahipleri ise UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa maçlarını izleme imkânına kavuşacak.

ABONE OLMAYANLAR İÇERİKLERİ REKLAMLI İZLEYECEK

Tabii’den Premium üyelik alanların faydalanacağı hizmetler ise şu şekilde:

Reklamsız, en yüksek kalitede ve indirip izleme imkânıyla beraber 24 saate kadar geri alma fırsatı.

Tabii Premium üyesi olacak izleyiciler, aylık 99 TL’lik ödeme yapacak. Premium paketleri 21 Ağustos itibarıyla satın alma işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Bunun yanı sıra, Tabii’yi abonelik satın almadan izlemek isteyen izleyiciler ise reklam izlemeleri karşılığında platformu kullanmaya devam edebilecek.

Ekonomi Haberleri