Toyota’dan 523 Bin TL Ağustos İndirimi! Toyota Yaris 653 Bin TL’ye Düştü!

Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil markalarından Toyota, şartları sağlayan vatandaşlar için Yaris modeline 523 bin TL indirim yaptı ve bu aracı 623 bin TL’ye satışa çıkardı. Peki, kimler bu fırsattan yararlanabilecek? İşte detaylar…

Sıfır ve ikinci el otomobil piyasasında her geçen gün yaşanan fiyat artışları nedeniyle araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar zor günler yaşıyor. Her ne kadar son dönemlerde ikinci el otomobil fiyatları yüzde 25 oranında düşse de halen araç fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle otomobil satın alabilmek resmen hayal oldu.

Sıfır otomobil fiyatları da rekor seviyelerde seyrederken, vatandaşlar nakit açığını kapatmak için bankalardan taşıt kredisi çekmeye yöneliyor. Fakat, kredi faizlerinin de artması nedeniyle vatandaşlar kredi çekemez oldu ve sıfır ve bu nedenle, ikinci el araç piyasası durgunlaştı.

Öte yandan, dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden ve Türkiye pazarında da büyük bir müşteri kitlesi bulunan Toyota, şartları sağlayan vatandaşlara sıfır araçlarını oldukça uygun fiyatlarla satışa çıkardığını açıkladı. Bu kapsamda, Yaris modeline tamı tamına 522 bin 978 TL indirim yaparak 653 bin 722 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğunu duyurdu.

TOYOTA YARİS 653 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞA ÇIKTI

Fakat, Toyota’nın bu imkânından yararlanmak için bazı şartları sağlamak gerekiyor. Toyota, bu indirimi ÖTV muafiyeti sayesinde yapıyor ve ÖTV muafiyetinden yararlanmak için yüzde 40 ve üzeri engelli olmak ve bu engeli tam teşekküllü bir hastaneden alınacak bir sağlık raporuyla belgelendirmek gerekiyor. Böylece, ÖTV indiriminden yararlanan vatandaşlar, Yaris modelini 653 bin TL’den başlayan fiyatlarla satın alabiliyor.

Peki, ÖTV indirimli Toyota Yaris fiyatları ne kadar? İşte ÖTV’siz Toyota Yaris fiyat listesi…

Yaris Dream 1.5 Multidrive S 653 bin 722 lira

Yaris Dream 1.5 X-Pack Multidrive S 688 bin 889 lira

Yaris Flame 1.5 Multidrive S 700 bin lira

Yaris Flame 1.5 X-Pack Multidrive S 727 bin 778 lira

Yaris Dream 1.5 Hybrid e-CVT 818 bin 611 lira

Yaris Flame 1.5 Hybrid e-CVT 761 bin 111 lira

Yaris Passion 1.5 Hybrid e-CVT 921 bin 111 lira

Ekonomi Haberleri