Toyota Proace City 427 Bin TL İndirim Geldi! Fiyatı 534 Bin TL’ye Düştü!

Toyota, şartları sağlayan müşterileri için Proace City modeline 427 bin TL indirim yaptığını ve bu aracı 534 bin TL’ye satışa çıkardığını duyurdu. Peki, şartlar neler, kimler Proace City’i 534 bin TL’ye satın alabilecek? İşte merak edilenler…

Türkiye’de son yıllarda istikrarlı bir şekilde artarak fahiş seviyelere yükselen sıfır otomobiller, yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle rekor fiyatlara satılıyor. Döviz kurundaki ve enflasyondaki artış ile TL’nin değer kaybı nedeniyle her sektörde fahiş fiyatlara rastlanırken, yaşanan bu olumsuzluklardan otomobil piyasası da etkilendi.

Sıfır otomobil piyasasında yaşanan rekor artışlar nedeniyle otomobil satın almak isteyen vatandaşlar, ikinci el otomobillere yönelince, ikinci el otomobil piyasasında da fahiş fiyatlar yaşanmaya başladı. Bu nedenle, 2000 yılı öncesinde üretilen araçlar bile rekor fiyatlara satılmaya başlandı.

Her ne kadar araç fiyatlar son dönemlerde yüzde 25’lere varan oranlarda düşmüş olsa da halen fiyatların çok yüksek olması nedeniyle vatandaşlar araç satın almakta zorlanıyor. Bu nedenle, herkes uygun fiyatlı araç satın almanın yollarını arıyor.

TOYOTA PROACE CİTY 534 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Toyota ise Proace City modelini şartları sağlayan vatandaşlara 534 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıyor. Toyota’nın bu indirim fırsatından yararlanmak için bazı şartları sağlamak gerekiyor. Bu kapsamda, yüzde 40 ve üzeri engelli olmak ve bu engeli tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık raporuyla kanıtlama şartı aranıyor.

Bu şartları sağlayan vatandaşlar, ÖTV indirimi kapsamında sıfır otomobilleri oldukça uygun fiyatlara satın alabilirken, Toyota da Proace City modelini ÖTV’siz olarak 534 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıyor. Peki, Toyota Proace City ÖTV indirimli fiyatları ne kadar? İşte ÖTV’siz Toyota Proace City fiyat listesi…

Proace City Dream 1.5 D 100 HP 534 bin 167 lira

Proace City Dream 1.5 D 130 HP A/T 677 bin 778 lira

Proace City Flame X-Pack 1.5 D 130 HP A/T 766 bin 667 lira

Proace City Passion X-Pack 1.5 D 130 HP A/T 811 bin 111 lira

Ekonomi Haberleri