TOKİ’den 4 Bin 500 TL’ye Arsa Müjdesi!

Toplu Konut İdaresi, 4 bin 500 lira aylık taksitle arsa satışı yapacağını duyurdu. Peki, arsanın bilgileri neler, peşin ödemesi ne kadar? İşte detaylar…

Toplu Konut İdaresi, (TOKİ) arsa sahibi olmak isteyenleri cazip ödeme seçenekleriyle arsa sahibi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, 200 bin lira peşinat ve aylık 4 bin 543 lira taksitle arsa satışı yapılacak. TOKİ tarafından satılacak toplam 174 arsanın muhammen bedeli 6 milyar 653 milyon 300 bin 300 lira olarak gerçekleşti. Söz konusu arsaların toplam büyüklüğünün ise 6 milyon 957 bin 343 metrekareyi bulduğu öğrenildi.

TOKİ'nin satışını yapacağı arsalar arasında en çok öne çıkanarsalardan biri, 48 ay vade ile 200 bin lira peşinat ve aylık 4 bin 543 lira taksitle satılacak arsa oldu. Özellikle dar gelirliler için cazip bir fırsat haline gelen bu arsa, Kırşehir'in Boztepe Bağbaşı bölgesinde bulunuyor.

29 AĞUSTOS’TA SATILACAK

TOKİ tarafından satılacak arsalar için düzenlenecek açık artırma, 29 Ağustos’ta saat 10.30'da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul hizmet binasında yapılacak. Bunun yanı sıra, 'www.emlakyonetim.com.tr' resmi internet sitesi üzerinden söz konusu arsalara yönelik daha fazla bilgi edinilebilecek ve ayrıca, bu site üzerinden de teklif verilebilecek.

Öte yandan, TOKİ tarafından satılacak arsalar arasındaAydın'ın 2 ilçesinde bulunan toplam 7 arsa da yer alıyor. Kuşadası ve Söke ilçelerindeki 7 arsa, TOKİ tarafından satışa sunulurken, peşin 48 ay vade ile satılacak arasalar için müzayede yine 29 Ağustos’ta saat 10.30’da yapılacak.

Ekonomi Haberleri