Sıfır Chery Tiggo7 Pro 787 Bin TL’ye Düştü! Satışlar Bugün Başladı!

Türkiye’de sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları rekor seviyelere yükselmesinin ardından araç satın almak isteyenler de Chery gibi uygun fiyatları araçlara yönelirken, Chery’in Tiggo7 Pro modeline 787 bin TL’ye düştü. İşte ayrıntılar…

Ekonomik kriz nedeniyle yüksek enflasyon, doların yükselişi ve TL’nin değer kaybı sarmalından çıkamayan Türkiye’de gıdadan teknolojik ürünlere kadar hemen her kalemde peş peşe zamlar gelmeye devam ediyor.

Söz konusu sorunlardan otomobil piyasası da etkilenirken, sıfır ve ikinci el otomobillerde rekor fiyatlar görülüyor. Son dönemlerde otomobil piyasasının durgunlaşması nedeniyle özellikle ikinci el otomobil fiyatlarında yüzde 25 oranında düştü.

Fakat, halen fiyatların yüksek olması nedeniyle araç satın alamayan vatandaşlara Chery’den müjdeli bir haber geldi. Chery, şartları sağlayan vatandaşlara Tiggo7 Pro modelinin 787 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu açıkladı.

CHERY TİGGO7 PRO 787 BİN TL’YE DÜŞTÜ

Ancak Chery, bu indirimden faydalanmak için ÖTV indiriminden de faydalanmak gerektiğini paylaştı. Bu kapsamda, yüzde 40 ve üzeri engelli vatandaşların tam teşekküllü bir hastaneden söz konusu özel durumu için sağlık raporu almasıyla beraber ÖTV indiriminden faydalanabilecek.

Bu sağlık raporuna sahip olan vatandaşlar, sıfır otomobilleri ÖTV indirimi sayesinde oldukça uygun fiyatlara satın alabiliyorken, Chery de Tiggo7 Pro’yu 787bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardığını açıkladı. Peki, ÖTV indirimli Chery Tiggo7 Pro fiyatları ne kadar? İşte ÖTV’siz Chery Tiggo7 Pro fiyat listesi…

Tiggo7 Pro Comfort 1.6TGDI 787 bin 778 lira

Tiggo7 Pro Luxury 1.6TGDI 857 bin 222 lira

Tiggo7 Pro Excellent 1.6TGDI 918 bin 333 lira

Tiggo7 Pro Avantgarde 1.6TGDI 973 bin 889 lira

Ekonomi Haberleri