Şartları Sağlayanlara 300 TL Toplu Taşıma Desteği Müjdesi!

Toplu taşımaya birçok ilde gelen zamların ardından yeni bir kampanya başlatan TEB, kampanyaya katılım sağlayan müşterilere 300 TL’ye kadar ulaşım desteği sağlayacağını açıkladı. Peki, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da toplu taşıma araçlarına zam gelmesinin ardından tam biniş ücreti 20 liraya yükseldi. Bu nedenle, toplu taşıma maliyetiyle başa çıkmakta zorlanana İstanbullulara özel olarak TEB de yeni bir kampanya başladı.

TEB, birçok alanda düzenlediği kampanyalarına toplu ulaşımı da ekleyerek kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 300 TL’ye kadar ulaşım desteği vereceğini duyurdu. Söz konusu kampanyanın sadece İstanbul için geçerli olacağını duyuran TEB, kampanyaya ilişkin tüm detayları paylaştı.

Buna göre, ilgili kampanyaya katılım sağlayarak TEB Bireysel kredi kartlarıyla 31 Aralık’a kadar CEPTETEB Mobil’den gerçekleştirilecek 250 lira ve üzeri İstanbulKart yüklemesine ayda maksimum 100 lira, 31 Aralık’a kadar toplamda ise 300 lira bonus hediye edilecek.

TEB 300 TL TOPLU ULAŞIM DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan kazanılacak bonuslar İstanbulkart bakiye yüklemesinden bir gün sonra müşterinin kredi kartına aktarılacak ve kullanılmayan bonuslar yükleme tarihinden 2 hafta sonra iade alınacak.

Kampanyaya katılım sağlamak amacıyla müşterinin ilk işlemi gerçekleştirmeden önce CEPTETEB Mobil’den veya ISTANBULKART yazıp 4616’ya SMS göndermesi yeterli olacak.

CEPTETEB Mobil’den yalnızca bireysel kredi kartı sahipleri kampanyaya katılabilecek. Kampanyaya tüm bonus özellikli Bireysel Kredi kartları, bonus özellikli bireysel sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order) ve yalnızca yurt içinde yapılan işlemler temassız işlemler dahil olacak.

Kampanya kapsamındaki İstanbulkart yüklemesinin CEPTETEB Mobil’den yapılması gerekecek. Aynı gün aynı işyerinden gerçekleştirilen işlemlerin yalnızca ilki kampanya kapsamında değerlendirilecek.

Kampanya dahilindeki işlemlerin bonus posu kullanılarak yapılması gerekecek. Kampanya kapsamında iade ve iptal edilmesi halinde verilen bonus geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri