Renault Express Van’a 360 Bin TL İndirim! Satışlar Bugün Başladı!

Renault, şartları sağlayan vatandaşlar için Express Van’a 360 bin TL indirim yaptığını ve bu aracı 448 bin TL’ye satışa çıkardığını duyurdu. Peki, kimler bu imkândan yararlanabilecek? İşte merak edilenler…

Yıllardır Türkiye’de en yüksek satış rakamlarına ulaşan Renault, düzenlediği bir kampanyayla hafif ticari araç sınıfının en iyilerinden Express Van modeline sahip olmak isteyen vatandaşlara bu aracın 448 bin TL’den satılacağını açıkladı.

Renault, söz konusu indirimi ÖTV indirimi kampanya kapsamında yapılacağını ve bu nedenle, bu kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin de ÖTV muafiyeti şartlarını sağlaması gerektiğini duyurdu.

Bu kapsamda, ÖTV indiriminden faydalanmak için araç satın almak isteyen kişilerin yüzde 40 ve üzeri engelli olması ve bu engeli kanıtlamak amacıyla tam teşekküllü bir hastaneden sağlık raporu alması gerekiyor.

Bu sağlık raporuna sahip olan vatandaşlar, ÖTV indirimi kapsamında sıfır otomobilleri oldukça uygun fiyat satın alabiliyorken, Renault Express Van’a ise 448 bin TL’ye sahip olabilecek.

RENAULT EXPRESS VAN ÖZELLİKLERİ

4,39 m uzunluğundaki bu araç, 1,91 m yükleme uzunluğuyla gelişmiş bir işlevsellik imkânı veriyor. Dizel motor 650 kg’a kadar yük taşıma kapasitesiyle ön plana çıkıyor. Yaklaşık 48 litre depolama alanı ve 3,3 metreküplük kargo hacmiyle büyük avantaj sağlıyor.

1,91 metre ile sınıfının en iyi araç uzunluğu ile yükleme uzunluğu değerini sağlayan araç, güvenli ve kolay yükleme için yerde 6, yanlarda 4 tane kanca ve yükleme bölümü aydınlatması ile dikkat çekiyor. 3 düğmeli sustalı anahtar uzaktan kapı açma ve kilitleme olanağı verirken, Express Van’ın kargo alanının kilidinin ön kabinden bağımsız bir şekilde açılmasını da sağlıyor. Opsiyonel bir şekilde verilen kauçuk zemin kaplaması ile işlevsellik daha da artarak sınıfının cazip araçları arasında yer alıyor.

Ekonomi Haberleri