Öğrencilere 1500 TL Market, Giyim ve Kırtasiye Yardımı Başladı!

Okulların açılmasına sayılı günler kala birçok banka eğitim sektörüne yönelik kampanyalar düzenlerken, bir yeni kampanya da Garanti BBVA’dan geldi. Buna göre, Garanti BBVA, market, giyim ve kırtasiye harcamalarında 1500 TL hediye edecek.

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Garanti BBVA, gıdadan teknolojiye, akaryakıttan tatile kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Okulların 9 Eylül Pazartesi günü açılmasının planlanması nedeniyle bankalar da giyim ve kırtasiye alanında düzenlediği kampanyalarına hız verirken, Garanti BBVA da okulların da açılmasına az bir zaman kala eğitim sektörüne ilişkin yeni bir kampanya düzenleyerek kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 1500 TL yardım yapacağını açıkladı.

Buna göre, Bonus üye işyerlerinde gerçekleşecek market, giyim, kırtasiye harcamalarında ilk bin lira ve üzeri alışverişten sonraki her bin lira ve üzeri harcamaya 120 lira, toplam 1.200 lira bonus verilecek. Bunun yanı sıra, GarantiPay ile belirtilen sektör ve tutarda gerçekleşecek her işleme ekstra 30 lira, toplamda 1.500 lira bonus hediye edilecek.

GARANTİ BBVA 1500 TL BONUS KAMPANYA DETAYLARI

30 Eylül’e kadar geçerli olacak kampanya doğrultusunda alışverişlerini GarantiPay ile gerçekleştirenlere özel ekstra 30 lira, toplam ekstra 300 lira bonus verilecek. Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek bir müşteri en fazla 1.500 lira bonus kazanabilecek.

Kampanya kapsamındaki ödül kazanımlarınızda iade ve iptal işlemleri göz önünde bulundurulacak. Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya eklenecek. Sadece şahıs şirketi sahibi müşteriler ticari kartlarıyla BonusFlaş üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilecek. Tüzel müşteriler şirket yetkilisi aracılığıyla kampanyaya katılabilecek.

Kazanılan bonuslar 3 Ekim - 3 Kasım 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek. Bu tarihlerde kullanılmayan bonuslar 4 Kasım’da geri alınacak. Fiziki ve Sanal POS'tan gerçekleşen alışverişler, sadece yurt içinde yapılan harcamalar kampanyaya dahil olacak.

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, FastPay ile gerçekleşen harcamalar, finans kuruluşları ve ödeme hizmet sağlayıcıları üzerinden gerçekleşen harcama işlemleri ile dijital cüzdana yapılan yüklemeler ve dijital cüzdan kullanılarak yapılan harcamalar kampanya kapsamında yer almayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri