O Banka Müşterilerine 2 Bin 500 TL Para İadesi Başladı!

Eylül ayının sona ermesine sayılı günler kala son kez duyuru yapan İş Bankası, düzenlediği 2 kampanyaya katılanlara 2 bin 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

İş Bankası, eylül ayı kapsamında düzenlediği ve ay sonu sona erecek kampanyalar için yeni bir duyuru yayımladı. Söz konusu duyura göre, kampanyaya katılım sağlayacak müşterilere toplam 2 bin 500 TL’ye kadar para iadesi yapılacağı ifade edildi.

Gıdadan teknolojiye, eğitimden tatil sektörüne kadar pek çok alanda kampanya düzenleyen İş Bankası, bu kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine indirim, hediye puan ve artı taksit gibi imkânlar sağlıyor. İş Bankası, bu kapsamda düzenlediği iki kampanyayla daha müşterilerine para iadesi yapacağını açıkladı.

İŞ BANKASI 2 BİN 500 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Buna göre, İşCep’ten bu kampanyaya katılan İş Bankası müşterileri; market, giyim, kırtasiye, giyim aksesuarı, ayakkabı ve optik sektörlerindeki Maximum anlaşmalı işyerlerinden 30 Eylül’e kadar Maximum Kart ile gerçekleştirilecek ikinci ve sonraki her 1.250 lira ve üzeri harcamaya 100 lira ve toplamda ise 1.500 lira MaxiPuan hediye edecek.

Aynı zamanda, ​yine 30 Eylül’e kadar İşCep'te mobil uygulamasında yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum" bölümünden ilk kez İş Bankası müşterisi olan ve İş Bankası kredi kartına müracaat eden müşterilere de bin lira indirim hediye edilecek.

Bu kapsamda, bu iki kampanyaya katılım sağlayan İş Bankası müşterileri, toplamda 2 bin 500 liraya kadar para iadesi almış olacak. İş Bankası, söz konusu kampanyaların son başvuru tarihinin 30 Eylül olması nedeniyle kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin acele etmesi gerektiğini duyurdu.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri