O Banka 2 Bin TL Para İadesini IBAN’a Yatırmaya Başladı!

Ekim ayı kapsamında düzenlediği iki kampanyayla müşterilerine toplam 2 bin TL para iadesi yapacağını açıklayan Garanti BBVA, söz konusu kampanyalara ilişkin detayları ve başvuru şartlarını paylaştı. İşte merak edilenler…

Garanti BBVA, teknolojiden eğitime, akaryakıttan tatile kadar birçok sektöre yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerine birçok alanda avantajlı fırsatlar sağlamaya devam ediyor.

Son olarak, düzenlediği iki kampanyayla müşterilerine toplam 2 bin TL para iadesi yapılacağını açıklayan Garanti BBVA, iadelerin müşterilerin banka hesaplarına yatmaya başladığını duyurdu.

GARANTİ BBVA 2 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Buna göre, 31 Ekim’e kadar BJK Bonus'a müracaat eden ve ilk kez Bonus'lu olan Garanti BBVA müşterileri, BJK Bonus'un teslim edilmesinin ardından 20 Kasım tarihine kadar tüm sektörlerde bir kerede Garanti POS cihazlarından gerçekleştirilecek bin lira harcamaya bin lira bonus kazanacak.

Bunun yanı sıra, Teknosa mağazaları ve www.teknosa.com'dan bir kerede yapılacak 15 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli harcamalara da bin lira bonus hediye edilecek.

Garanti BBA, söz konusu iki kampanyadan Beşiktaşlı taraftarlar için geçerli olana katılımın 31 Ekim tarihine kadar gerçekleşeceğini ve bu tarihten sonra yapılacak harcamaların kampanya kapsamında yer almayacağını açıkladı.

Fakat, Teknosa’da geçerli olacak söz konusu kampanyaya son katılım tarihinin ise bugün (21 Ekim) olduğunu ve gün sonunda bu kampanyaya katılımın sona ereceğini paylaştı.

Öte yandan, her ay olduğu gibi bu ay da peş peşe kampanyalar hazırlayan Garanti BBVA, kampanyalarının kasım ayında da devam edeceğini ve sonbaharda müşterilerine birçok alanda hediyeler sunulacağını duyurdu.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri