O Banka 1.500 TL Para İadesine Bu Sabah Başladı!

Ekim ayına girer girmez yeni kampanyalarını arka arkaya paylaşan Halkbank, yeni düzenlediği kampanyasıyla 1.500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Ziraat Bankası’nın ardından Türkiye’nin en büyük kamu bankaları arasında gelen Halkbank, düzenlediği kampanyalarla bünyesine daha fazla müşteri katarken, mevcut müşterilerinin de yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda, yeni bir kampanya daha düzenleyen Halkbank, kampanyaya katılan müşterilerine 1.500 TL para iadesi yapılacağını açıkladı.

Buna göre, 31 Ekim’e kadar mobilya, dekorasyon ve yapı marketi alışverişlerine Paraf ile yurt içi tüm banka POS cihazlarından bir kerede gerçekleştirilecek her 7 bin 500 lira alışverişe 500 lira, toplamda 1.500 lira ParafPara hediye edilecek.

HALKBANK 1.500 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılım sağlamak amacıyla işlem gerçekleştirmeden önce Paraf Mobil’den kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanması gerekecek. Kampanya müşteri bazlı gerçekleşecek. Bir müşteri kampanyaya sadece bir defa katılabilecek ve en fazla 1.500 TL ParafPara kazanabilecek.

Aynı gün aynı iş yerinden gerçekleşecek alışverişlerin ilki, Paraf, Parafly, Sanal kartlar ve Ek kartlar, Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilecek.

Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olacak. Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile gerçekleşmesi halinde ParafPara ödülü o karta aktarılacak.

Harcamanın gerçekleştiği iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine ait olacak. Kazanılan ParafPara’lar, işyerince POS’tan gerçekleşecek günsonu işlemi vasıtasıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistemce aktarılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri