Kredi Kartı Sahiplerine 3 Gün İçinde 7 Bin 500 TL’ye Kadar Para İadesi Yapılacak!

Ağustos ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarını peş peşe duyurmaya devam eden Akbank, kısa süreliğine düzenlediği yeni bir kampanya kapsamında müşterilerine 7 bin 500 TL’ye kadar para iadesi yapacağını açıkladı. İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Akbank, her ay olduğu gibi ağustos ayında da arka arkaya yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Akbank, düzenlediği kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine para iadesi, indirim ve artı taksit gibi olanaklar sağlıyor.

Birçok alanda kampanya düzenleyen Akbank, tatil sezonu nedeniyle tatil kampanyalarına da ağırlık verdi. Buna göre, Juzdan ile öde’ye özel Tatilsepeti.com internet sitesi veya Tatilsepeti mobil uygulamasından kampanyaya dahil seçili otel ve turlarda 20 Ağustos’a kadar Akbank Bireysel Kartları ile “Juzdan ile Öde” seçilerek bir kerede gerçekleştirilen 35 bin lira – 49 bin 999 lira arası tek harcama veya taksitli alışverişe 2 bin 500 lira, 50 bin lira – 99 bin 999 lira arasındaki alışverişe 5 bin lira, 100 bin lira ve üzeri alışverişe ise 7 bin 500 lira chip-para verilecek. Bunun yanı sıra, 9 aya kadar taksit fırsatı da sunulacak.

AKBANK TATİLSEPETİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya dahil olan otel ve turların bilgisine, www.tatilsepeti.com/kampanya/juzdan-chip-para adresinden ulaşılabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için, Tatilsepeti resmi internet sitesi ya da mobil uygulamasında seçili otel ve turlardan 35 bin lira ve üzeri değerdeki sepet oluşturulduktan sonra, ödeme sayfasında “Juzdan ile Öde” yöntemini seçerek Juzdan uygulamasına giriş yapılması, sonrasında Juzdan uygulamasında Akbank Bireysel kredi/banka kartları ile ödemenin tamamlanması yeterli olacak.

Kampanyadan faydalanmak için Tatilsepeti.com web sitesi veya mobil uygulamasından gerçekleştirilen alışverişlerde ödeme seçeneği olarak “Juzdan” seçilmesi ve internet sitesi üzerinden gerçekleşen alışverişlerde “Juzdan ile Öde” seçildikten sonra oluşturulacak karekodun (QR), Juzdan uygulaması içerisindeki QR okuyucu aracılığıyla okutulması ve ödemenin başarıyla tamamlanması gerekecek.

Tatilsepeti mobil uygulamasından gerçekleşen alışverişlerde, ödeme adımında “Juzdan ile Öde” seçildikten sonra Juzdan uygulamasına yönlenip şifre ile giriş yapılarak ödeme başarıyla tamamlanması yeterli olacak.

“Juzdan ile öde” seçilmeden yapılan ödemeler ve Tatilsepeti web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden başlatılıp sadece 3D onayı Juzdan ile yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri