Kızılay’dan Öğrencilere Eğitim Desteği Müjdesi!

Türk Kızılay, öğrencilere yönelik eğitim desteğine devam ederken Kızılay Elbistan Şubesi de Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği vereceğini açıkladı. İşte detaylar…

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla beraber ihtiyaç sahibi ve dar gelirli öğrencileri unutmayan Türk Kızılay Elbistan Şubesi, yaklaşık 2 yıldır 6 Şubat deprem felaketininyaralarını sarmaya çalışıyor.

Başta yemek, gıda ve hijyen yardımı olmak üzere kıyafet ve alışveriş çeki gibi çeşitli alanlarda da depremzedelere destek veren Kızılay eğitim konusunda da öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için ücretsiz dershane hizmeti sunan ve öğrencilerinhayallerindeki üniversiteyi kazanma konusunda yanlarında olan Kızılay Elbistan Şubesi, ilkokul ve orta öğrencilerine de eğitim desteği sağlıyor.

GELECEĞE YÖNELİK EN ÖZEL YATIRIM

Kızılay Elbistan Şubesi, eğitim yardımları kapsamında gerçekleştirdiği hazırlıkları tamamlayarak ilçe genelindeki binöğrenciye destek verme kararı aldı. Kızılay, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılıyla beraber kırtasiye seti desteği vererek dar gelirli öğrencilerin umudu oldu. Türk Kızılay Elbistan Şube Başkanı Mustafa Akan, Kızılay’ın, ‘hilalin’ ışığında ihtiyaç sahibi ve dar gelirlilerin umudu olduğunu söyleyerek eğitim desteğinin de bu kapsamda öğrencilere ve geleceğe yönelik gerçekleştirilen en özel yatırım olarak tanımladı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Akan, şu ifadeleri kullandı: “Türk Kızılay Elbistan Şubesi olarak okulların açılması ile çocuklarımızın kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Yaklaşık 1000 çocuğumuza kırtasiye seti dağıtımı yapıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızı, her anlamda desteklemeyi misyon edindik. Çocuklarımızın eğitim hayatlarında güçlü adımlar atmasına katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun.”

Ekonomi Haberleri