Kırmızı ve Beyaz Ette İndirim! İşte İndirimli Fiyatlar!

Kurban Bayramı öncesinde rekor seviyelere ulaşan kırmızı ve beyaz et fiyatları, Et ve Süt Kurumu’nun da attığı adımların ardından düşmeye devam ediyor. Bu kapsamda, tüm tavuk 85 TL’ye ve dana sarma ise 355 TL’ye kadar düştü. İşte ayrıntılar…

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, bir süre önce ‘et girmeyen ev kalmasın’ sloganıyla sektöre iddialı bir giriş yapan Halk Et Tanzim firması, kırmızı ve beyaz ette dev indirim kampanyası düzenledi. Elbistanlıları kırmızı ve beyaz ette cazip fiyatlarla buluşturan Halk Et Tanzim, Yunus Emre Mahallesi’ndeki DEİK-MÜSİAD Konteyner Yaşam Alanı’nda faaliyet gösteriyor.

Uygun fiyata kaliteli et satışlarıyla halkın yoğun ilgi gösterdiğiHalk Et Tanzim, kırmızı ve beyaz ette düzenlediği indirim kampanyasına devam ediyor. Bu kapsamda, Halk Et Tanzim işletmecisi Kasap Emrah, ‘Bizde kampanya asla bitmeyecek’ sözleriyle kırmızı ve beyaz ette başlattıkları ve büyük ilgi gören indirim kampanyasına bir hafta daha devam edeceklerini duyurdu.

İŞTE İNDİRİMLİ KIRMIZI VE BEYAZ ET FİYATLARI

Devamlı dalgalanan piyasa şartlarına ve yüksek enflasyona karşın yukarı yönlü fiyat dalgalanmalarını halka yansıtmamaya çalıştıklarının altını çizen Kasap Emrah, konuya ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı: “Vatandaşımızın mutfağına ucuz ve kaliteli eti ulaştırmak firmamızın en önemli felsefesidir. Kırmızı etle başlattığımız kampanyamıza beyaz eti de ekleyerek halktan yana aldığımız fiyat politikamızdan vazgeçmedik. Normal şartlarda geçtiğimiz günlerde bitecek kampanyamızı bir hafta daha uzatma kararı aldık.Vatandaşımızın kesesine göre fiyatlarla tüm Elbistan ve bölge halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız, tüm tavuğun kilosunu 85 TL’den alabilirler. Kalçalı butta fiyatımız ise 80 TL. Tavuk bonfile ise 155 TL’den satışa sunuluyor. Dana sarmanın kilosunu 355 TL, dana parçanın kilosunu da 440 TL olarak vatandaşlarımıza sunuyoruz.

Ekonomi Haberleri