Kiracılara Para İadesi Müjdesi! Sadece Başvuranlar Alacak!

İş Bankası, ağustos ayı kapsamında düzenlediği bir kampanyayla kira ödemesini otomatik ödeme talimatı kapsamında ödeyen müşterilerine 1.000 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar...

Türkiye’nin en büyük bankalarından Türkiye İş Bankası, ağustos ayına özel olarak peş peşe kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. İş Bankası, düzenlediği kampanyalarla para iadesi, artı taksit ve indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Yeni düzenlediği bir kampanyasını daha duyuran İş Bankası, otomatik ödeme talimatı kapsamında kira ödemesini gerçekleştiren müşterilerine bin lira para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, ağustos ayında 10 bin lira ve üzeri kira ödemeleri için en az yıl sonuna kadar otomatik ödeme talimatı veren İş Bankası müşterileri, talimatlı olarak ödenen kiralar için her ay 200 lira, toplamda ise bin liraya kadar MaxiPuan kazanacak. Böylece, söz konusu kampanyaya katılan müşteriler, bir yıl içerisinde toplam bin lira para iadesi almış olacak.

İŞ BANKASI KİRA ÖDEMESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 31 Ağustos’a kadar en az yıl sonuna kadar geçerli olacak şekilde “Konut Kirası”, ”İşyeri Kirası” ya da “Diğer Kira” işlem tipi seçilerek verilen Para Aktarma Talimatları için geçerli olacak.

01 Ağustos tarihinden önce “Konut Kirası”, ”İşyeri Kirası” ya da “Diğer Kira” işlem tipi seçili olarak verilmiş olan para aktarma talimatları otomatik olarak kampanyaya dahil olmayacak.

Kampanyadan yararlanmak için mevcut talimatın iptal edilmesi, 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında, en az yıl sonuna kadar geçerli olacak ve “Konut Kirası”, ”İşyeri Kirası” ya da “Diğer Kira” işlem tiplerinden biri seçilerek yeni bir Para Aktarma Talimatı verilmesi gerekecek.

Kampanyadan kazanılan MaxiPuan'lar, aidatsız kartlar hariç bireysel nitelikli kredi veya Bankamatik Kartlarına yüklenecek.

Kampanyadan yararlanmak için kira ödemelerinin 10 bin lira ve üzeri tutarda olması gerekecek. Ağustos ayı için talimatsız kira ödemesini gerçekleştiren ancak aynı ay içinde yıl sonuna kadar talimat da veren müşteriler de kampanyaya dahil edilecek.(Örneğin; Kira ödemesini 1 Ağustos tarihinde İşlem Tipi kiraya uygun bir seçenek ile anlık ödeme yapan, kampanya kapsamında talep edilen Para Aktarma Talimatını ise 5 Ağustos tarihinde veren bir müşterimiz de kampanya kriterlerini yerine getirmiş sayılacak.)

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri