Kart Sahiplerine 1.000 TL Para İadesi Başladı!

Denizbank, ağustos ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarına ilişkin yeni duyurular paylaşırken, bir kampanyaya katılan müşterilerine bin lira para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Denizbank, birçok sektöre yönelik kampanyalar düzenleyerek bu kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Denizbank, bu kapsamda, düzenlediği kampanyalardan biri katılan müşterilerine bin lira para iadesi yapacağını duyurdu.

Son olarak, Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ile ilgili yeni bir kampanya düzenleyen Denizbank, bu kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine bin lira vereceğini paylaştı. Buna göre, Denizbank’ın mobil uygulaması MobilDeniz'den müşteri olduktan sonra DenizBank BONUS özellikli kredi kartıylayapılacak MetLife ile BES ödemelerine bin lira para iadesi yapılacak.

DENİBANK BES KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya, 31 Ağustos’a kadar MobilDeniz uygulamasını indirerek DenizBank müşterisi olan ve bu tarihe kadarDenizBank’tan aylık en az bin lira ve üzeri katkı payı ile MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş Bireysel Emeklilik Sözleşmesi (BES) başlatanlar için geçerli olacak.

Kampanya katılımı için MobilDeniz’den “HEMEN KATIL” butonuna tıklanması gerekecek. Katılımcılar kampanya katılımını sağladıktan sonra, BES ya da 18 Yaş Altı BES ürününü satın almaları ve belirtilen kampanya koşullarını sağlamaları halinde kredi kartına bin lira katkı payı iade ödülüne hak kazanabilecek.

Kampanyadan faydalanmak için BES katkı payı ödemesinin DenizBank BONUS özellikli kredi kartıyla yapılması gerekecek. Bunun dışındaki kartlar ya da hesaptan yapılacak ödemeler kampanya kapsamında yer almayacak.

Kampanyadan yararlanabilmek için BES sözleşmesinin ödeme periyodunun aylık olarak seçilmesi yeterli olacak. İade ödül tutarı müşteri başına yapılacak. Bir müşteri birden fazla sözleşme satın alması durumunda en fazla bin lira para iadesi alabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri