İş Bankası, Ziraat Bankası, Akbank ve 4 Bankada Daha 7.2 Şiddetinde Deprem! Zam Geldi!

En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL’ye yükselmesinin ardından milyonlarca emekli, hangi bankanın ne kadar emekli promosyonu verdiğini araştırmaya başladı. Peki, kimler ne kadar emekli promosyonu alacak? İşte detaylar…

3 Temmuz’da açıklanan 6 aylık enflasyon oranlarının ardından emekli maaşlarına yüzde 24,73 oranında zam yapıldı ve en düşük emekli maaşı 10 bin liradan 12 bin 473 liraya yükseldi. Ancak, bu zamlar kök maaş nedeniyle milyonlarca emekliyi etkilemeyince emeklilere yönelik yeni bir zam daha yapıldı ve böylece, en düşük emekli maaşı tüm emekliler için 12 bin 500 TL’ye yükseldi.

Emekli maaşlarına yapılan zamların ardından emekliler yeniden hangi bankanın en yüksek promosyon ödemesi yaptığını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, emekliye 18 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapıldığı öğrenildi. Peki, hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte cevabı…

BANKA BANKA EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ

ING BANK

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli aylığını ING’ye transfer ederek aylık tutarına göre ek koşulsuz 15 bin liraya kadar promosyon ödenecek. Ayrıca otomatik fatura talimatına 3 bin liraya kadar ek nakit promosyonla beraber toplamda 18 bin liraya kadar nakit promosyon verilecek. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olan emekliler de, bu promosyon imkânından faydalanabilecek.

AKBANK

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli aylığını 31 Ağustos’a kadar Akbank’a transfer eden ve üç sene boyunca aylığını Akbank’tan almayı taahhüt edenler 15 bin liraya kadar promosyondan alacak. Ayrıca, kampanya döneminde, Akbank vadesiz hesabından veya Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri için kredi kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 500 lira, toplamda 2 bin 500 lira chip-para ile 17 bin 500 lira ödül imkânından yararlanabilecek.

Bunun yanı sıra, emekliler Akbank şubelerine gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezinden aylığını kolay bir şekilde Akbank’a taşıyabilecek ve promosyona başvurabilecek.

GARANTİ BBVA

31 Ağustos’a kadar emekli aylığını Garanti BBVA’dan alan emekliler, 15 bin liraya kadar nakit promosyon imkânından yararlanabilecek.

İŞ BANKASI

Emekli aylığını İş Bankası'ndan alanlar 12 bin liraya kadar nakit promosyon kazanacak. Emekliler, aylığını İşCep'ten kolayca İş Bankası'na taşıyabilecek ve promosyon başvurusu yapabilecek.

ZİRAAT BANKASI

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaşlarını Ziraat Bankası’ndan alanlar 12 bin liraya kadar promosyon alacak.

HALKBANK

Aylığını üç sene boyunca Halkbank’tan almayı taahhüt eden tüm SGK emeklileri 12 bin liraya kadar promosyon alabilecek.

FİNANSBANK

Emeklilere 15 bin liraya kadar nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 lira indirim olmak üzere toplamda 16 bin 200 liraya kadar ödeme yapılacak.

Ekonomi Haberleri