İş Bankası 1.000 TL Para İadesine Başladı!

Türkiye’nin en büyük bankalarından İş Bankası, ağustos ve eylül aylarını kapsayan yeni bir kampanya düzenledi ve kampanyaya katılan müşterilerine 1.000 TL para iadesi yapacağını duyurdu. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Her ay olduğu gibi eylül ayında da hız kesmeden yeni kampanyalar düzenlemeye devam eden İş Bankası; akaryakıt, gıda, eğitim ve tatil sektörleri başta olmak üzere birçok kampanya düzenliyor ve bu kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine indirim, para iadesi ve artı taksit gibi fırsatlar sunuyor.

İş Bankası, son olarak düzenlediği yeni kampanyayla müşterilerine 1.000 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Buna göre, 10 Eylül’e kadar Maximum Kart ile Marks & Spencer mağazaları ve marksandspencer.com.tr resmi internet sitesinden bir kerede gerçekleştirilecek 3 bin lira - 4 bin 999 lira arası ilk harcamada 300 lira MaxiPuan, 5 bin lira - 9 bin 999 lira arası ilk harcamaya 500 lira MaxiPuan, 10 bin lira ve üzeri ilk harcamaya ise bin lira MaxiPuan iade edecek.

İŞ BANKASI 1.000 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Bir müşteri kampanyadan sadece bir defa faydalanabilecek ve maksimum bin lira MaxiPuan kazanabilecek. Kampanya şartlarının sağlanması ve kampanya doğrultusunda kullanılan kartın Maximum Kart olması halinde ödül MaxiPuan olarak aktarılacak.

Kampanya doğrultusunda kullanılan kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması halinde de MaxiMil'e dönüştürülebilecek MaxiPuan olarak yüklenecek ve isteğe bağlı bir şekilde MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek.

Kazanılan MaxiMil'ler avans kapama işleminde kullanılamayacak. Kampanya sürecinde yapılan harcamaların iptali ya da satın alınan ürünlerin iadesi halinde yüklenen MaxiPuanlar geri alınacak.

Kazanılan MaxiPuanlar 26 Eylül’de harcama gerçekleştirilen karta yüklenecek ve 31 Ekim’de kadar (bu tarih dahil) kullanılabilecek. Kullanılmayan MaxiPuanlar 1 Kasım’da geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri