IBAN’a 8 Bin 500 TL İade Pazartesi Hesaplara Yatacak!

Ziraat Bankası, ekim ayının başlamasıyla beraber yeni kampanyalarını paylaşmaya devam ederken, yeni düzenlenen bir kampanyaya katılım sağlayan müşterilere 8 bin 500 TL para iadesi yapılacağını açıkladı. İşte kampanya detayları…

Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine en fazla avantajlı fırsatlar sunan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, ekim ayı kapsamında hazırladığı kampanyalarla yine müşterilerine birçok alanda olanaklar sağlayacak.

Ziraat Bankası, son olarak duyurduğu bir kampanyayla müşterilerine 8 bin 500 TL para iadesi yapacak. Buna göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Coral Travel'dan bir kerede yapılacak; 25 bin lira - 49 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli işleme 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira - 99 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli işleme 5 bin 500 lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli işleme 8 bin 500 lira Bankkart Lira hesaplara aktarılacak.

ZİRAAT BANKASI 8 BİN 500 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya CORAL yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek amacıyla asıl kart sahibince kampanyaya katılım sağlanması gerekecek.

Kampanyaya katılım sağlamayanlar söz konusu kampanyadan yararlanamayacak. Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi amacıyla işlemlerin Bankkart POS’tan yapılması yeterli olacak.

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Kasım’da yüklenecek ve 9 Aralık’a kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 10 Aralık’ta geri alınacak.

Kampanya müşteri bazında düzenlenecek ve bir müşteri kampanyadan sadece bir kez ve en fazla 8 bin 500 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Bireysel ve ticari kartlar için uygulanan yurt içi azami taksit sayısı yasal düzenlemelere göre farklılık gösterebilecek. Yurt dışına ilişkin işlemlerde taksitlendirme yapılamayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri