Garanti BBVA 7 Bin 500 TL Para İadesine Başladı!

Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine birçok alanda avantajlı fırsatlar sunan Garanti BBVA, 2 gün sonra sona erecek bir kampanyası için yeni bir duyuru yaptı ve kampanyaya katılım sağlayanlara 7 bin 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. İşte detaylar.

En büyük özel bankalardan Garanti BBVA, her ay düzenlediği kampanyalarına bu ay da yenisini ekleyerek birçok alanda müşterilerinin yüzünü güldüren kampanyalara imza attı. Bu kapsamda düzenlediği bir kampanyayla müşterilerine 7 bin 500 TL para iadesi yapacağını açıklayan Garanti BBVA, kampanyanın 2 gün sonra, yani 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Buna göre, Jolly'den tek seferde seçili yurtiçi otel, seçili Kıbrıs otellerinden gerçekleşecek peşin ve taksitli işlemlerde, seçili yurt dışı otelleri, seçili yurt dışı turları, seçili kültür turları, seçili gemi turlarından yapılan peşin harcamalarda 35 bin lira-49 bin 999 lira arası 2 bin 500 lira bonus, 50 bin lira-99 bin 999 lira arası harcamalarda 5 bin lira bonus, 100 bin lira ve üzeri harcamalarda 7 bin 500 lira bonus hediye edilecek.

GARANTİ BBVA 7 BİN 500 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Jolly ’den seçili yurt içi otel ve kültür tur rezervasyonlarında Bonus kartları ile bir kerede gerçekleştirilen peşin veya 3 taksitli veya 6 taksitli harcamalarda geçerli olacak ve 9 ve 12 taksitli harcamalarda geçerli olmayacak.

Gerçekleştirilecek rezervasyonda harcamaların farklı kartlarla ve diğer ödeme seçenekleri ile (havale, mail order vs.) tamamlanması halinde ödemenin ilk olarak Bonus kart ile yapılması gerekecek. Diğer ödeme seçenekleri ile başlatılan ve Bonus kart ile tamamlanan ödemelerde puan kazanımı gerçekleşmeyecek.

Kampanya aynı tarihlerde Kıbrıs rezervasyonlarında ise Bonus kartları ile bir kerede gerçekleştirilen peşin ve 3 taksit harcamalarda ve yurt dışı tur rezervasyonlarında ise Bonus kartları ile bir kerede gerçekleştirilen peşin işlemlerde geçerli olacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri