Futbolseverlere Ücretsiz Bilet Müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Gaziantep Futbol Kulübü ile iş birliği kapsamında bir anlaşma imzaladı. Buna göre, Şahinbey Belediyesi, 500 gence ücretsiz maç bileti hediye edecek. İşte detaylar…

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Gaziantep Futbol Kulübü’ne destek vermek amacıyla 500 genç taraftara 500 bilet hediye edileceğini açıkladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep FK’yı destek vermek isteyen genç futbolseverler için bir kampanya düzenledi. Buna göre, sosyal medya üzerinden yapılan söz konusu kampanya doğrultusunda, 500 genç taraftara maç bileti verilecek.

Başkan Tahmazoğlu, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, genç taraftarlar için özel bir ödül sunacaklarını belirterek, “Şehrimizin marka değeri olan takımımızı desteklemek isteyen gençlerimize harika bir hediye hazırladık. Ödülü kazanmak için yapmanız gerekenler” dedi.

500 BİLET KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Başkan Mehmet Tahmazoğlu tarafından duyurulan söz konusu kampanyaya katılım sağlamak isteyen gençlerin yapması gerekenler ise paylaşıldı. Buna göre, 500 hediye biletten birine sahip olmak isteyenlerin Şahinbey Belediyesi’nin ve Başkan Mehmet Tazmazoğlu’nun resmi sosyal medya hesaplarını takip etmesi, gönderiyi beğenerek paylaşmsı ve bir arkadaşlarını davet etmesi gerekecek. Gaziantep FK’lı gençler bu sayede, Gaziantep FK’yı desteklemek için maç bileti kazanma imkânına kavuşacak.

Ekonomi Haberleri