Ford Tourneo Connect 829 Bin TL’ye Düştü! Satışlar Bugün Başladı!

Sıfır ve ikinci el otomobil piyasasındaki rekor fiyatlar devam ederken, Ford ise şartları sağlayan vatandaşlar için Tourneo Connect’i 829 bin TL’ye düşürdüğünü açıkladı. Peki, kimler bu imkândan yararlanabilecek? İşte detaylar…

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden ve Türkiye’de de oldukça büyük satış rakamlarına ulaşan Ford, hafif ticari araç satın almak isteyenler için Tourneo Connect modeline dev indirim yaptı ve aracın fiyatı 829 bin TL’ye düştü.

Fakat Ford, bu fiyatın sadece ÖTV indirimi kapsamında geçerli olduğunu ve ÖTV indiriminden faydalanan kişilerin bu fiyattan yararlanabileceğini açıkladı. Bu kapsamda Tourneo Connect modelini 829 bin TL’ye satın almak isteyen vatandaşların yüzde 40 ve üzeri engelli olması ve bu durumu tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık raporuyla belgelendirmesi gerekiyor.

Bu kapsamda, bu kişiler Tourneo Connect modeline 829 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyorken, diğer sıfır araçlar da ÖTV indirimi kapsamında oldukça uygun fiyatlara satın alınabiliyor. Ford Tourneo Connect’in ÖTV’siz fiyatleri ise şu şekilde:

Tourneo Connect Titanium 2.0L EcoBlue 122PS 7 İleri Otomatik 829 bin 667 lira

Tourneo Connect Active 2.0L EcoBlue 122PS 7 İleri Otomatik 890 bin 278 lira

FORD TOURNEO CONNECT DETAYLARI

Yeni Tourneo Connect, konforlu ve oldukça esnek iç alanı, tüm aileye yetecek 5 kişilik koltuk kapasitesiyle beraber yoğun günlük rutinlerde uygun çözüm imkânı veriyor. Geniş iç hacmi sayesinde kamp ve spor malzemelerini taşımaktan küçük işletmelere ortaklık yapmaya kadar her işin altından oldukça başarılı biçimde kalkabiliyor.

Dijital sürücü kabini teknolojileri ve sürücü yardım sistemleri yeni aracın konforlu ve kolay sürülebilir duruma gelmesini sağlıyor. Yeni araçta ilk kez görücüye çıkan özellikler arasında, güveni artıran 4 tekerlekten çekiş sistemi de bulunuyor. Söz konusu özellik, sınıfında lider verimlilik performansı oluşturmak amacıyla genişletilen dizel güç aktarma organları yelpazesinin bir parçası olarak biliniyor.

Ekonomi Haberleri