Emeklilere 4 Bin TL Para İadesi Başladı!

En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL’ye çıkmasının ardından Ziraat Bankası da emekli kampanyalarına ağırlık verdi. Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalarla emeklilere toplam 4 bin TL para iadesi yapacağını açıkladı. İşte detaylar…

Temmuz ayında 6 aylık enflasyon oranlarının belli olmasının ardından en düşük emekli maaşı önce 10 bin TL’den 12 bin 473 TL’ye ve daha sonra ise 12 bin 500 TL’ye yükseldi. Bunun ardından birçok belediye ve kuruluş da emeklilere yönelik cazip fırsatlar sunmaya başladı.

Ziraat Bankası ise bu ay düzenlediği kampanyalar kapsamında emeklilere toplam 4 bin TL para iadesi yapacağını açıkladı. Kampanyaların 31 Ağustos’ta sona ereceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyaya katılım sağlayarak para iadesi kazanmak isteyen emeklilerin acele etmesi gerektiğini paylaştı.

KAMPANYA DETAYLARI

Buna göre, kampanyalardan birine katılım sağlayan ve aylığını Ziraat Bankası’ndan alan Bankkart müşterisi emekliler, kampanya süresince Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Market sektöründeki Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimde Bankkart POS'undan bir kerede gerçekleştirecekleri her 750 lira ve üzeri harcamalarda 75 lira ve toplamda ise 1.500 lira Bankkart Lira kazanabilecek.

Bir diğer bir başka kampanyaya katılan ve aylığını Ziraat Bankası’ndan alan Bankkart müşterisi emekliler, kampanya sürecinde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Eczane, Optik ve Sağlık sektöründeki Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS'undan bir kerede gerçekleştirecekleri her 750 lira ve üzeri harcamalarda 75 lira ve toplamda ise 1.500 lira Bankkart Lira kazanabilecek.

Son olarak, bu kampanyaya katılan ve aylığını Ziraat Bankası’ndan alan Bankkart müşterisi emekliler, kampanya dönemi sürecinde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS'undan bir kerede gerçekleştirecekleri her bin lira ve üzeri harcamalarda 100 lira ve toplamda ise bin lira Bankkart Lira kazanabilecek.

Bu sayede, Ziraat Bankası’nın bu 3 kampanyasına katılan ve şartları yerine getiren emekli müşteriler, katılım sağladığı 3 kampanya kapsamında toplam 4 bin lira para iadesi kazanacak. Kampanyalara ilişkin detayları bilgiler Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünde yer alacak.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri