Emeklilere 1.000 TL Para İadesi! İadeler Hesaplara Yatmaya Başladı!

Birçok sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, emeklilere yönelik yeni kampanyalarını peş peşe duyuruyor. Bu kapsamda, düzenlenen bir kampanyaya katılan emeklilere bin lira para iadesi yapılacak. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, her ay olduğu gibi temmuz ayı kapsamında da birçok kampanyalar düzenleyerek müşterilerine indirim, artı taksit ve para iadesi gibi imkânlar sağlıyor. Bu kapsamda, bu aya özel olarak emeklilere yönelik kampanyalar hazırlayan Ziraat Bankası, bu kampanyalarını tek tek duyurmaya başladı.

Buna göre, söz konusu kampanyaya katılan ve maaşını Ziraat Bankası’ndan alan Bankkart müşterisi emekliler, kampanya döneminde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS'undan tek seferde gerçekleştirecekleri her bin lira ve üzeri alışverişlerinde 100 lira, toplam bin lira Bankkart Lira kazanacak. Böylece, bu kampanyaya katılan müşterilere bin lira para iadesi yapılmış olacak.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 31 Ağustos’a kadar devam edecek ve kampanyadan aylığını Ziraat Bankası’ndan alan Bankkart müşterisi emekliler yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için işlem öncesinde Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya G1000 yazıp 4757 'ye SMS göndererek kampanyaya katılım sağlanabilecek.

Kuyum sektöründe yapılan işlemler, Bankkart Başak, Bankkart Business, Bankkart ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler, karta para yükleme işlemleri, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanya kapsamında yer almayacak.

Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecek. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecek.

Bir müşterinin kampanya döneminde en fazla bin lira Bankkart Lira kazanabilecek. Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilecek. Kampanyaya katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecek.

Kampanya dönemi içerisinde maaşını farklı kuruma taşıyan müşterilerimizin yüklenen Bankkart Liraları geri alınacak. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri