Emekli, Çalışan ve Öğrencilere 8 Bin 500 TL Para İadesi Başladı!

Ziraat Bankası, ağustos ayı kapsamında düzenlediği kampanyaların sonuna gelirken, bu kampanyalardan birine katılan müşterilere 8 bin 500 TL’ye kadar para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Her ay olduğu gibi ağustos ayında da pek çok kampanya düzenleyerek bu kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine para iadesi, indirim ve artı taksit gibi imkânlar tanıyan Ziraat Bankası, 31 Ağustos’ta sona erecek bir kampanyası için son kez duyuru yaptı. Ziraat Bankası, söz konusu kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 8 bin 500 TL’ye kadar para iadesi yapacağını duyurdu.

Buna göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica'dan bir kerede gerçekleştirilecek 25 bin lira - 49 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira - 99 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 5 bin 500 lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 8 bin 500 lira Bankkart Lira iadesi yapılacak.

ZİRAAT BANKASI 8 BİN 500 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanabilecek. SMS ile kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası’na kayıtlı telefondan TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS göndermek gerekecek.

Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması yeterli olacak. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak. Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekecek.

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Eylül’de yüklenecek ve 9 Ekim’e kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 10 Ekim’de geri alınacak.

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek. Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 8 bin 500 lira Bankkart Lira kazanabilecek. Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri