Ekim Ayında Gıda Fiyatlarına Dev İndirim!

Ekim ayına özel peş peşe kampanyalar düzenleyen Akbank, Axess kart müşterileri için yeni bir kampanya hazırladı. Buna göre, Axess müşterileri market alışverişlerinden 300 TL chip-para kazanacak. İşte kampanya detaylar…

Temmuz, ağustos ve eylül aylarında olduğu gibi ekim ayı kapsamında da arka arkaya kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldüren Akbank, yeni kampanyasını duyurdu.

Teknolojiden akaryakıta, giyimden eğitime kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Akbank, şimdi de gıda ve market harcamalarına yönelik yeni bir kampanya hazırladı.

Buna göre, Axess ile market ve gıda sektöründeki 1.250 TL ve üzeri her ikinci harcamaya 60 ve toplamda ise 300 TL chip para hediye edilecek. Akbank, söz konusu kampanyanın 31 Ekim’e kadar geçerli olacağını ve bu tarihten sonra yapılacak harcamaların kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceğini duyurdu.

AKBANK GIDA ALIŞVERİŞLERİ 300 TL İNDİRİM KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya doğrultusundaki sektörlerde internetten gerçekleşen harcamalar, Axess kartlar ile bu kartlara bağlı ek ve sanal kartlar, yurt dışı işlemleri ve sadece peşin işlemler kampanyaya dahil olacak.

Aynı gün aynı iş yerinden gerçekleşen harcamaların yalnızca ilki kampanyadan ödül kazanacak. Kazanılan chip-paralar kampanya şartlarının yerine getirilmesinin ardından anında karta yüklenecek.

Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek.

Kampanyaya Wings, Bank’O Card Axess (Odea Bank), ticari kartlar, banka kartları, Free kartlar, Chip-para kullanımı gerçekleştirilen işlemler, nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler dahil olmayacak.

Katılım için gönderilen SMS’ler, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri