Chery Tiggo8 Pro’ya 748 Bin TL İndirim! Satışlar Bugün Başladı!

Türkiye’de sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesi nedeniyle uygun fiyatlı otomobil almanın yollarını arayan vatandaşlara Chery’den müjdeli bir haber geldi. Buna göre, Tiggo8 Pro’ya 748 bin TL indirim geldi. İşte detaylar…

Dünya genelinde yaşanan ekonomik krizden en çok etkilenen ülkelerden biri Türkiye olurken, yüksek enflasyon, döviz kurunda artış ve TL’nin değer kaybı nedeniyle sıfır otomobil fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Artan araç fiyatları nedeniyle vatandaşlar, ikinci el otomobillere yönelmesinin ardından ikinci el araç piyasasında da artış yaşandı.

Bu nedenle, uygun fiyatlı otomobil satın almak isteyen vatandaşlar yeni arayışlara yönelmeye başladı. Bu kapsamda, devletin sağladığı ÖTV indirimi cazip bir fırsat olurken, ÖTV indiriminden de yararlanmak için bazı şartları gerekiyor.

ÖTV İNDİRİMLİ CHERY TİGGO8 PRO 935 BİN TL

ÖTV muafiyetinden yararlanmak için yüzde 40 ve üzeri engelli olmak ve bu durumu tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık raporuyla belgelendirmek gerekiyor. Engelli vatandaşlar, bu sağlık raporu sayesinde ÖTV indiriminden faydalanarak sıfır otomobilleri oldukça uygun fiyatlara satın alabiliyor.

Bu kapsamda, Chery Tiggo8 Pro da ÖTV indirimiyle beraber 748 bin TL indirimle 935 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki, ÖTV indirimli Chery Tiggo8 Pro fiyatları ne kadar? İşte ÖTV’siz Chery Tiggo8 Pro fiyat listesi…

Tiggo8 Pro Luxury 1.6TGDI 935 bin lira

Tiggo8 Pro Excellent 1.6TGDI 996 bin 111 lira

Tiggo8 Pro Avantgarde 1.6TGDI 1 bin 093 bin 333 lira

Ekonomi Haberleri