Çalışanlara 500 TL Fatura Desteği Başladı!

Eylül ayı kapsamında düzenlediği kampanyaların sonuna gelen Akbank, kampanyalarına ilişkin son kez duyuru yaptı ve bir kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 500 TL fatura desteği verileceğini açıkladı. İşte detaylar…

En büyük özel bankalardan ve bünyesinde milyonlarca müşteri barındıran Akbank, her ay olduğu gibi eylül ayında da birçok kampanya düzenleyerek müşterilerine bolca hediye dağıttı. Akbank, dağıtılanlar hediyeler arasında en çok artı taksit, chip para, para iadesi ve indirim gibi olanaklar sağlayarak müşterilerinin yüzünü güldürdü.

Bu kapsamda, ekim ayına sayılı günler kala yeni kampanyalar da düzenlemeye başlayan Akbank, eylül ayı kapsamında düzenlediği ve 30 Eylül’de sona erecek kampanyası için son kez duyuru yaptı ve kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 500 TL para fatura desteği vereceğini açıkladı.

Buna göre, eylül ayında verilecek tüm yeni fatura talimatları için, FATURAT yazıp 4566’ya gönderen müşteriler, 1 yeni fatura için 100 lira, 2 yeni fatura için 200 lira, 3 yeni fatura için 300 lira, 4 yeni fatura için 400 lira, 5 ve daha fazla fatura için 500 lira chip-para desteği alacak.

AKBANK 500 TL FATURA DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek ve eylül ayında kampanyaya yalnızca Axess Business veya Axess Kobi kartlarıyla verilecek tüm fatura ödeme talimatlarından en fazla 500 lira chip-para desteği verilecek.

Kampanya doğrultusunda kazanılacak ödül tutarı 2 Ekim’de karta chip-para olarak aktarılacak.

Ödül, yalnızca Axess Business ya da Axess Kobi kredi kartından yeni verilecek talimatlar için geçerli olacak. Kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip yeniden verilmesi ya da banka hesabına tanımlı olan fatura ödeme talimatlarını iptal edip kredi kartından verilmesi durumunda kampanyadan faydalanılamayacak.

Kampanyadan ödül kazanılması halinde, ödül yükleme tarihinden itibaren 6 ay içerisinde iptal etmemek ve otomatik ödeme talimatı verilecek faturaların tahsilatının karttan gerçekleşmiş olması gerekecek. Aksi halde chip-para taahhüt sonunda geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri