Bunu Yapan İş Bankası Müşterileri 2 Gün İçinde Parasını Geri Alacak! İadeler Başladı!

İş Bankası, bir hafta geçerli olacak bir kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL iade edeceğini duyurdu. Kampanyanın son 2 günü kalırken, kampanya şartları da belli oldu. Peki, kampanya detayları neler? İşte merak edilenler…

Her ay düzenlediği kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye dağıtan İş Bankası, ağustos ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarını peş peşe duyurmaya devam ediyor. İş Bankası, yeni düzenlediği ve kısa süreli bir kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, 8 Ağustos’a kadar Maximum Kart'a özel Altınyıldız Classics mağazalarından yapacağınız ilk 5 bin lira ve üzeri harcamalarda tüm indirimlere ek 500 lira indirim imkânı sunulacak. Böylece, İş Bankası müşterileri kampanya kapsamında yaptığı alışverişten 500 lira para iadesi almış olacak.

İŞ BANKASI ALTINYILDIZ CLASSİCS KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar, MaxiPara Kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları dahil olurken, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler ise kampanya kapsamında yer almayacak.

Bunun yanı sıra, indirim ödeme anında kasiyer tarafından otomatik uygulanacak. Tüm Altınyıldız Classics mağazalarında (outletler de dahil) ve eski/yeni sezon tüm ürünlerde geçerli olacak fakat, online alışverişlerde geçerli olmayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri