Araç Sahiplerine Para İadesi Yapılacak! İade Başvuruları Başladı!

Araç sahiplerine müjdeli haber TEB’ten geldi. TEB, araç sahiplerinin lastik, bakım ve yedek parça harcaması yapanlara para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, ne kadar para iadesi yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman? İşte ayrıntılar…

Türkiye’nin en büyük bankalarından TEB, ağustos ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarla müşterilerine para iadesi, artı taksit ve indirim gibi fırsatlar sunmaya devam ediyor. TEB, başta gıda, teknoloji, tatil ve eğitim sektörlerine yönelik kampanyalar düzenlerken, şimdi de otomotiv sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenledi.

Buna göre, söz konusu kampanyaya katılım sağlayarak TEB bireysel kredi kartlarıyla 31 Ağustos’a kadar bir kerede 3 bin lira ve üzeri otomotiv lastik, bakım ve yedek parça sektöründe gerçekleştirilecek harcamalara 300 lira bonus hediye edilecek. Böylece, bu kampanyaya katılan müşterilere 300 lira para iadesi yapılmış olacak.

TEB OTOMOTİV BAKIM KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan kazanılacak bonuslar 6 Eylül 2024 tarihinde müşterinin kredi kartına yansıyacaktır, bonus geri alım tarihi 21 Eylül 2024’tür.

Kampanya Katılımı

Kampanyaya katılmak için müşterinin ilk harcamayı yapmadan önce CEPTETEB Mobil üzerinden veya OTOMOTIV1 yazıp 4616’ya SMS göndermesi gerekmektedir.

CEPTETEB Mobil üzerinden sadece bireysel kredi kartı sahibi müşteriler kampanyaya katılabilirler.

Kampanyaya tüm bonus özellikli Bireysel Kredi kartları, Bonus özellikli bireysel sanal kartlar, aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki, fiziki ve sanal POS’tan yapılan harcamalar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler, sadece yurt içinde yapılan işlemler dahil olacak.

Kampanyadan yararlanabilmek için işlemin 3 bin lira ve üzeri olması gerekecek. Kampanya dahilindeki işlemlerin bonus posu kullanılarak gerçekleştirilmiş olması yeterli olacak.

Kampanya kapsamında iade ve iptal durumlarında verilen bonus geri alınacak. Kampanya başka kampanyalarla birleştirilebilecek.

Sade kartlar, banka kartları ve ticari kredi kartları, yurt dışı işlemler kampanyaya dahil olacak. Asıl kart sahipleri kampanyaya katılım yaptığı durumda; ek kart ile yapılan harcamalar da asıl kart harcamaları içerisinde yer alacak. Ek kart sahipleri ayrıca kampanyaya katılım sağlayamayacak. Kampanya dahilinde iade ve iptal durumlarında verilen bonus geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri