Arabası Olanlara Akaryakıt Desteği Müjdesi! Paralar IBAN’a Yatacak!

Akaryakıt fiyatlarına resmen her gün yeni bir zam gelirken, araç sahipleri de akaryakıt desteği almanın yollarını aramaya başladı. Bu kapsamda, Halkbank da düzenlediği kampanyayla 225 TL akaryakıt desteği vereceğini açıkladı. İşte detaylar…

Türkiye’de her geçen gün akaryakıta yeni bir zam gelirken, araç sahipleri gelen zamlar nedeniyle resmen kontak kapatma noktasına geldi. Peş peşe gelen akaryakıt zamları nedeniyle toplu taşımayı tercih eden kişi sayısı artarken, araç kullanmak zorunda kalanlar da akaryakıt harcamalarını düşürmenin yollarını arıyor.

Bu kapsamda, bankaların birçok akaryakıt kampanyası araç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Birçok banka, düzenlediği akaryakıt kampanyasıyla müşterilerine akaryakıt alımlarında para iadesi, hediye puan ve indirim gibi fırsatlarla müşterilerine destek veriyor.

Halkbank ise düzenlediği bir akaryakıt kampanyasına katılım sağlayanlara 225 TL akaryakıt desteği sağlayacağını açıkladı. Buna göre, 30 Eylül’e kadar Paraf üyesi Totalenergies istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve bir kere gerçekleştirilecek 800 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz alışverişine 225 TL ParafPara hediye edilecek.

HALKBANK 225 TL AKARYAKIT DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılım sağlamak amacıyla ilk harcamadan önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanması veya Halkbank sistemine kayıtlı telefon numarasından, TE2024 yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi gerekecek.

Ödül kazanımına yönelik bilgi slip üzerinde ve Paraf Mobil uygulamasında yer alacak ve kazanım SMS’le müşterilere iletilecek. Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan harcamanın gerçekleştiği karta aktarılacak ve 10 Kasım’a kadar Paraf üyesi Totalenergies istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kullanılabilecek.

İşlemlerin mutlaka kaydolunmasının ardından ve kampanyaya dahil olan Paraf POS cihazlarından yapılması yeterli olacak. Kampanya katılım isteğinin Halkbank’a ulaşmasından ve kart sahibine kayıt olduğu bilgisi verilmesinden sonraki işlemler göz önünde bulundurulacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri