Akbank’tan 3 Gün İçinde 1.000 TL Para İadesi! Bu İşlemi Yapanlar Parasını Geri Alacak!

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Akbank, 31 Temmuz’da sona erecek kampanyası kapsamında 1.000 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Her ay olduğu gibi temmuz ayı kapsamında da peş peşe kampanyalar düzenleyen Akbank, ağustos ayına özel yeni kampanyalar hazırlarken, 31 Temmuz’da sona erecek kampanyalarını da son kez duyurmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, bir kampanyası için daha duyuru yapan Akbank, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 1.000 TL para iadesi alacağını duyurdu. Buna göre, Axess’e özel Samsonite mağazaları ve samsonite.com.tr’de 31 Temmuz’a kadar tek seferde gerçekleştirilen 10 bin lira ve üzeri ilk harcamaya bin lira chip-para iade edilecek. Bunun yanı sıra, peşin fiyatına 6 taksit imkânı da olacak.

AKBANK SAMSONİTE KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılım sağlamak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı telefondan ‘’SAMSONITE” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekecek. İlgili SMS’in Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanacak. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek.

Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanması gerekecek. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanacak.

Kampanyadan faydalanmak için işlemin Axess üye işyeri POS’tan gerçekleşmesi yeterli olacak. Chip-para hediyesi, kampanya şartlarının yerine getirilmesinin ardından karta anında yüklenecek. Kazanılan chip-paralar biriktirilebilecek ve müşteriler istediği zaman harcayabilecek.

Kampanyaya sanal POS’tan yapılan işlemler, Axess, Wings, Free, Akbank Kart ve Ticari kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar dahil olacak. Fakat, Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler, Bank’O Card Axess kartlar kampanya kapsamında yer almayacak.

Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalar kapsamında, kampanyadan maksimum bin lira chip-para kazanabilecek. Aynı gün yapılan harcamaların ilki kampanya kapsamında yer alacak. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecek. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacak. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri