Aile Bakanı Göktaş’tan Yaşlı ve Engellilere Yeni Destek Müjdesi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aydın’da yaşlılara ve engellilere yönelik yeni destek müjdesi verdi. Peki, Bakan Göktaş’ın açıkladığı destek paketinde neler var? İşte detaylar…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aydın’da yaptığı bir dizi ziyaretler esnasında yaşlılara ve engellilere yönelik yeni müjdeler verdi. Bakan Göktaş, Aydın’ın Efeler ilçesinde çocuk destek merkezi, çocuk evleri sitesi, huzurevi yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi konusunda bakanlık tarafından yapılan çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Ayrıca Göktaş, Buharkent’te huzurevi yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi, Köşk’te engelsiz yaşam bakım ve rehabilitasyon merkezi, Atça’da ve Çine’de engelsiz yaşam ve rehabilitasyon merkezinin çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

“KADINLARA, ÇOCUKLARA, YAŞLILARA, ENGELLİLERE HİZMET EDİYORUZ”

Konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Göktaş, şu ifadeleri kullandı: “Ege’mizin güzel şehri, efeler diyarı Aydın’da sizlerle bir araya gelmekten duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. Bugün, Bakanlığımıza bağlı kuruluşlarımızı ziyaret etmek, çocuk kuruluş müdürleri toplantımızı gerçekleştirmek için Aydın’dayız. Şehrimizin değerli yöneticileriyle Aydın için güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. Bu vesileyle bizleri sıcak bir misafirperverlikle ağırlayan Aydın’ın cana yakın insanlarına yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Bakanlık olarak, biz de “kimseyi geride bırakmayan” bir anlayışla sosyal hizmet politikamızı sürdürüyoruz. “Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye” hedefiyle aileyi merkeze alan çalışmalarımızı tek tek hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda 81 ilimizde olduğu gibi Aydın’da da pek çok hizmete imza attık. İstihdam başta olmak üzere her alanda kadını destekleyen projeler yürüterek, sosyal, siyasal ve ekonomik anlamda kadınlara destek oluyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize güzel bir ülke bırakmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sosyal hizmet merkezlerimizle bu şehrin kadınlarına, çocuklarına, yaşlılarına, engellilerine hizmet ediyoruz.”

Ekonomi Haberleri